BRUTALNE METODE SRPSKOG TRENERA USRED UTAKMICE! Udari me u je***o lice! 'Ajde, pi**o, udari jače!
Foto: Fonetap

NEVERICA

BRUTALNE METODE SRPSKOG TRENERA USRED UTAKMICE! Udari me u je***o lice! 'Ajde, pi**o, udari jače!

Tako se to radi u zemlji košarke... Ili to rade samo pojedinci?

Objavljeno:

Američki košarkaš Ešton Gibs, koji je igrao i u Evropi nekoliko godina, setio se neverovatne situacije koju je doživeo pod jednim srpskim trenerom, nažalost, neimenovanim.

Gibs je u Evropi nastupao za Panionios, Ourense i Steauu, a u razgovoru za HoopsHype prepričao je neverovatnu situaciju: - Imao sam srpskog trenera i na jednoj utakmici gubili smo sa desetak poena razlike kada je trener uradio nešto što nikada ranije nisam video. Kleknuo je pred jednog od mojih saigrača i vikao: ‘Udari me! Ošamari me! Udari me u je..no lice! Ošamari me‘. Ne znam šta ga je nateralo da to uradi, ali pokušavao je da nam saopšti da igramo meko, tako da je insistirao da ga igrač ošamari - kaže Gibs i nastavlja:

- Moj saigrač u početku ga nije udario, ali ovaj je nastavio da ga tera. Na kraju ga je slabo ošamario i trener je viknuo: ‘Udari me jače, pi..o!“ Tako da je moj saigrač nastavljao da ga udara, ali prilično slabo svaki put. Trener je nastavio da viče. Konačno, udario ga je malo jače i onda je trener odustao, verujem da je mislio da je dopro do nas tada. To je bio njegov govor na poluvremenu: Nazivao nas je pi..ma, rekao da nismo čvrsti i onda je insistirao da ga ošamarimo. Izgubili smo - otkrio je!

Šta vi mislite na ove metode za sada neimenovanog srpskog trenera?

BONUS VIDEO: Džejms Feldin posle pobede nad Valensijom i 30 postignutih poena

(Espreso.co.rs/HoopsHype)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.