ZVER NA ZVER, PRSA U PRSA! Udario Jokić na Dramonda, a komentatori poludeli kad je Srbin izveo čuveni "reverse eurostep"! (VIDEO)
Nikola Jokić i Andre Dramond u duelu, Foto: Printscreen/Youtube/House of Highlights

Ozbiljan fajt

ZVER NA ZVER, PRSA U PRSA! Udario Jokić na Dramonda, a komentatori poludeli kad je Srbin izveo čuveni "reverse eurostep"! (VIDEO)

Sudar dva, po mnogima, najbolja centra u NBA

Objavljeno:

Jedna od glavnih tema među ljubiteljima NBA ovog petka ujutru jeste duel koji su tokom prethodne noći vodili Nikola Jokić i Andre Dramond.

Denver je pobedio Detroit u sudaru, za mnoge, dva najbolja centra cele lige i bilo je jasno zašto je to tako.

Kao što je i trener Nagetsa, Majk Meloun, uoči meča poručio da će njih dvojica izvlačiti ono najbolje jedan iz drugog, to se i dogodilo, i obojica su odigrali fenomenalno, samo se na kraju zbog pobede radovao Srbin.

Jokić je radio ono u čemu je znao da je bolji od Dramonda, šut sa poludistance i distance i oslanjao se na svoju "mekanu ruku" i fenomenalan pregled igre i asistencije, a Andre je koristio svoju snagu pod košem.

- Udarao sam u njegove grudi svaki put kad sam pokušao da postignem koš. Nije uopšte pokušavao da me blokira, nego samo da izvuče faul i vrati se što pre u napad. Odigrao je đavolsku utakmicu i još je i pobedio - rekao je Dramond o Jokiću posle meča.

Na kraju statistika kaže da je Nikola zabeležio novi tripl-dabl, 8. u sezoni, a ukupno 14. u karijeri, sa 23 poena, 12 skokova i 10 asistencija. Ipak, poseban momenat na meču je bio jedan od poslednjih napada, kada je Somborac odigrao odličnu odbranu i potom odigrao sam "coast to coast" i to tako što je izveo čuveni "reverse eurostep", odnosno ukršteni dvokorak pri poentiranju što je bacilo komentatore u trans.

Sa druge strane, Dramond je postigao 21 poen i imao 17 skokova.

BONUS VIDEO: Alen Omić posle pobede nad Valensijom o prelasku u Unikahu

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.