Pitali trenera Klipersa šta misli o tandemu Teo - Bobi? Znate li vi zašto Greg Popović dovodi evropske igrače, evo vam odgovora!
Miloš Teodosić i Boban Marjanović, Foto: AP

Zna on zašto su tu

Pitali trenera Klipersa šta misli o tandemu Teo - Bobi? Znate li vi zašto Greg Popović dovodi evropske igrače, evo vam odgovora!

Dok Rivers je saopštio kakvo mišljenje ima o dvojici srpskih reprezentativaca

Objavljeno:

Nije bila retkost u prošlim vremenima da dvojica srpskih košarkaša igraju u istom NBA timu. Svi se sećaju kakav su tandem bili Divac i Stojaković u Sakramentu ili recimo Predrag Drobnjak i Vladimir Radmanović u Sijetlu.

Sada je takva situacija u Klipersima, gde Dok Rivers ima na raspolaganju Miloša Teodosića i Bobana Marjanovića, koji su se pokazali u velikom preokretu protiv Denvera.

Trener ekipe iz Los Anđelesa je odgovorio na pitanje kako mu deluje tandem iz Srbije i kako je raditi sa njima, a on se setio onda još jednog Srbina, ali amerikanizovanog - Grega Popovića, trenera San Antonija koji mu je jedan od uzora.

Dok Rivers
Dok Riversfoto: AP

- Kako mi se čini što su tu Miloš i Boban? Oni znaju košarku. I mnogo su je igrali. Istina, ne toliko mnogo u NBA, ali... Znate, Greg Popović je često dovodio, i još uvek dovodi, evropske igrače. Zašto? Zato što su oni sjajni saigrači. Prosto, oni imaju tu sportsku kulturu. Bilo da se radi o fudbalu, ili o golfu. Oni, jednostavno, rade ono što treba. Ali, ako bih zbog nečega birao evropskog košarkaša za moj tim, to je, na prvom mestu, zbog toga što su svi oni - sjajne klupske kolege. A ova dva momka koja su kod nas, upravo su takva - sjajni su saigrači - rekao je Rivers.

Prethodne noći Klipersi su izgubili od Hjustona, a Teodosić je postigao 13 poena, dok je Marjanović na parketu proveo svega 3 minuta bez ikakvog učinka.

BONUS VIDEO: MINA IZGLEDA BRUTALNO U HALJINI, A TEK DA JE VIDITE U KUPAĆEM: Devojka Nemanje Nedovića snimkom sa plaže izazvala pometnju na internetu

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.