LOPTA JE OVDE MORALA DA IDE JOKIĆU! MORALA! Trener Denvera besan kako je njegov plejmejker odigrao poslednji napad! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube/FreeDawkins

Šansa koja je upropaštena

LOPTA JE OVDE MORALA DA IDE JOKIĆU! MORALA! Trener Denvera besan kako je njegov plejmejker odigrao poslednji napad! (VIDEO)

Majk Meloun nije nimalo bio srećan zbog načina na koji je Mari odigrao napad u kome je njegova ekipa imala šansu da stigne do produžetka ili do pobede

Objavljeno:

Denver je izgubio dobijenu utakmicu protiv Klipersa, ali ni to nije toliko iznerviralo trenera Majka Melouna koliko ono što je uradio Džamal Mari u poslednjem napadu na meču kada je mogao da donese produžetak ili pobedu.

Ekipa iz Los Anđelesa je istopila prednost od 19 poena razlike i preokrenula rezultat, te na kraju stigla do pobede i to posle greške u poslednjim sekundama koju je napravio mladi plejmejker Nagetsa.

Majk Meloun
Majk Melounfoto: Reuters

Nakon što mu je napravio blok, Nikola Jokić je ostao sam na liniji za tri poena i da mu je Mari dodao loptu, imao bi otvoren šut, ali je 21-godišnji organizator igre Denvera odlučio da sve sam odradi do kraja i spetljao se i izgubio loptu, a šansa da se izbegne poraz je otišla u nepovrat.

- Sad sam pogledao snimak te završnice. A pogledaću ga ponovo i sa Džamalom. On mora da shvati da kada na njega, u takvoj situaciji, krenu dvojica - da je Nikola Jokić sam. Ta lopta je morala da dođe do Nikole, morala. Shvatam ja da je Mari mlad, da je tek nedavno napunio 21 godinu, a i volim kada, kao plejmejker, želi da bude agresivan, ali nije poenta u takvim momentima napraviti neki spektakularan potez, već napraviti pravi potez. Ako već privučeš na sebe dva defanzivca, a ostane ti usamljen Nikola Jokić... Ja bih, lično, voleo da je došlo do tog dodavanja za Nikolu. Ali, ne krivim Džamala. Sve je to proces učenja, on je još mlad i sve su to lekcije. Ipak, trebalo bi da shvati da je najvažnije da 'čita' šta se dešava na parketu. Rekao mi je da je bio fauliran u toj situaciji, možda i jeste, ali to nije dosuđeno - rekao je trener Meloun posle meča.

BONUS VIDEO: Maik Cirbes pred meč Srbije i Nemačke

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.