"KRALJU" SE SMUČILO DA GUBI FINALA: Lebron Džejms napušta Kavalirse?!
Foto: Reuters

Strepe u Klivlendu

"KRALJU" SE SMUČILO DA GUBI FINALA: Lebron Džejms napušta Kavalirse?!

Pravo niotkuda se pojavila informacija da je pitanje da li će "kralj" sledeće godine igrati u Ohaju

Objavljeno:
foto: Reuters

On je dodao da razlog za selidbu na zapadnu obalu u Kaliforniju mogu biti i njegovi poslovni planovi, biznis koji ima tamo i želja da uradi nešto i u Holivudu.

Postoji i mogućnost da se vrati u Majami, gledajući pre svega u kakvom im se stanju i fazi sada nalazi tim. Da li bi se onda i Dvejn Vejd vratio? Opet, rekao bih da je fokus na Los Anđelesu – pre svega zbog njegovih poslovnih interesa, aspiracija prema Holivudu, ali i činjenici da je dosta njegovih aktuelnih poslova i angažmana bazirano upravo u "gradu anđela". Pisam sam o sve ovome prošle godine i verujem u to. Istog minuta kada je Klivlendu doneo titulu dobio je slobodu da može ponovo da ode. S druge strane, da je situacija drugačija, tj. – da nije osvojio titulu, a da je odlučio da ode... Mislim da bi sve ono kada je otišao na Floridu gledali ponovo, ako ne i u 'goroj' varijanti. Ovako, uradio je ono što je obećao još kao tinejdžer - pojasnio je Vojnarovski.

Lebron ne može da postane slobodan agent pre 2018. godine, ali uvek postoji mogućnost da dođe do neke razmene ili trejda.

BONUS VIDEO: Bend na Partizanovoj proslavi svira Neletu Karajliću "Guzonjinog sina" na uvce

(Espreso.co.rs / B92.net)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.