ŽELE GA BOGATAŠI: Miljenik Delija i jedan od najboljih igrača Zvezde odlazi iz kluba?! (FOTO)
Foto: Dado Đilas

pravac turska?

ŽELE GA BOGATAŠI: Miljenik Delija i jedan od najboljih igrača Zvezde odlazi iz kluba?! (FOTO)

Dženkins se prošlog leta vratio u Beograd iz Italije i potpisao dvogodišnji ugovor sa Zvezdom, čiji dres je nosio i od 2013. do 2015. godine

Objavljeno:

Prema informacijama specijalizovanog portala "Sportando", Amerikanac sa srpskim pasošem na meti je Darušafake, koja navodno ima snažnu želju da ga sledeće sezone vidi u svom timu.

"NAVIJAČI", SRAM VAS BILO: Zar su navijači Velsa posle svega zaslužili da im to uradite? Obrukali ste se! (VIDEO) - Turski tim će narednih dana izneti ozbiljnu ponudu Dženkinsu - objašnjeno je.

Kakvi ljudi! Da zaplače čovek! Navijači Velsa novim gestom zauvek kupili srca svih Srba!

foto: Filip Plavčić

Dženkins se prošlog leta vratio u Beograd iz Italije i potpisao dvogodišnji ugovor sa Zvezdom, čiji dres je nosio i od 2013. do 2015. godine.

DRAMA! Stravičan napad razbojnika na srpsku atletičarku! I sve je snimila! Pretili joj smrću i razlupali joj kola! (VIDEO)

TOTALNI HAOS U PIREJU: Navijači Olimpijakosa zasuli bakljama igrače PAO-a i prekinuli meč! Zeleni bili pred pobedom! (VIDEO) Konkretnije informacije o njegovom statusu, kao i o planovima i ponudama ostalih igrača crveno-belih biće poznatije kada da se završi finale plej-ofa Zvezda - FMP, koje će početi u ponedeljak u 21.00 čas.

(Espreso.co.rs/Mondo)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.