Šta se to dešava sa Partizanom?! Crno-beli jedva preživeli Vršac!
Foto: Saša Pavlić Koky

superliga, 8. kolo

Šta se to dešava sa Partizanom?! Crno-beli jedva preživeli Vršac!

Partizan ostajao u egalu zahvaljujući izuzetnom šutu za tri poena.
Objavljeno: 20:13h

Izabranici Aleksandra Džikića ipak su rešili posao u dva minuta jakog naleta, kada su Stefan Birčević, Branislav Ratkovica i Vil Hečer napravili seriju 6:0 i onda držali ritam sve do poslednjeg zvuka sirene.

PARTIZANE, PRESTANI DA BUDEŠ BABA VANGA: I Radnički izdao saopštenje, žestoko opleo po Partizanu, a potkačio i Zvezdu!

U istom vremenskom intervalu igračima domaćeg sastava već je ponestalo snage da utakmicu privede jakom kraju, pa je tako Stefan Fundić prvo ispustio dva slobodna bacanja, da bi Bojan Krstović potom posrnuo pod udarom Partizanove odbrane, što su gosti iskoristili da se konačno rezultatski odlepili i napravili razliku dovoljnu da se upiše trijumf.

foto: Dado Đilas

Na kraju, igrači Vršca mogu biti ponosni, pošto su jednog od kandidata za titulu stavili u prilično nezgodan položaj. I to mahom brojnim realizovanim šutevima sa distance (10/26 za tri na kraju). U finišu treće deonice Vršac je imao i solidnih 59:53, a na trenutak se učinilo da bi tim iz Banata mogao čak i do iznenađenja.

Verovali ili ne! Zvezda i Partizan se posle nedelja ratovanja udružili?! PA OVO JE ZA NEVERICU!

To su na kraju sprečili Vil Hečer i Stefan Birčević, koji su skupili po 16 poena. Mihailo Andrić je ubacio 13, Vanja Marinković 12, a Branislav Ratkovica 10 poena, uz sedam podeljenih asistencija. Kod domaćina Nikola Jeftić skupio je 16 poena, Jordan Minčevubacio je 13, a Stefan Fundić 12 poena.

VRŠAC: Pavković 5, Pavlović -, Mitrović -, Glišić 3, Krstović 9, Jorović 3, Savović 3, Jeftić 16, Minčev 13, Stojadinović 4, Fundić 12, Đerić 6.

PARTIZAN: Ratkovica 10, Vrabac 2, Jovanović -, Marinković 12, Veličković, Majstorović 6, Birčević 16 (7sk), Koprivica 6, Andrić 13, Hečer 16, Karahodžić -, Luković

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

(Espreso.co.rs/Mozzartsport)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.