TAKO JE I NAJPRAVEDNIJE! Vol trojkom za pobedu doneo majstoricu Vašingtonu! (VIDEO)
Foto: Reuters

plej-of

TAKO JE I NAJPRAVEDNIJE! Vol trojkom za pobedu doneo majstoricu Vašingtonu! (VIDEO)

Odlučujuća utakmica polufinala Istočne konferencije biće odigrana u noći između nedelje i ponedeljka
Objavljeno:

Nastavilo se u istom ritmu i u nastavku susreta, ekipe su se smenjivale u vođstu, međutim – Seltiksi imaju daleko više razloga da žale za propuštenom šansom da već u prestonici Sjedinjenih Američkih Država završe seriju.

Na 75 sekundi do kraja imali su napad i pet poena prednosti (87:82), ali je Ajzea Tomas onda izgubio loptu, a Bredli Bil pogodio za tri. Usledila su dva pogotka Vola sa linije za slobodna bacanj za izjednačenje, odnosno pogoci Ejverija Bredlija i Bila pre poteza meča u režiji prve zvezde domaćih.

Bil je bio najefikasniji kod Vizardsa sa 33 poena (14/18 za dva. 1/8 za tri), uz pet skokova, dok je Vol ubacio 26 poena (7/20 za dva, 2/5 za tri) i uhvatio osam lopti. Istakli su se još Markif Moris sa 16 poena i 11 skokova, odnosno Marćin Gortat sa 13 skokova i četiri poena.

foto: Reuters

Kod gostiju su Ajzea Tomas (3/11 za dva, 5/13 za tri) i Ejveri Bredli (7/12 za dva, 3/6 za tri) zabeležili po 27 poena, Al Horford dodao je 20 uz šest skokova, a Džea Krauder imao je 10 poena, osam uhvaćenih lopti i sedam skokova.

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.