ISPOVEST STEFANA JOVIĆA! Stvari koje je rekao o Saletu Đorđeviću interesuju svakog ljubitelja košarke!
Foto: Fonet/Aleksandar Barda

VELIKI RESPEKT!

ISPOVEST STEFANA JOVIĆA! Stvari koje je rekao o Saletu Đorđeviću interesuju svakog ljubitelja košarke!

Reprezentativac Srbije otkrio je da mu je veliki podršku pri oporavku pružio Aleksandar Saša Đorđević
Objavljeno:

Košarkaš Crvene zvezde za "Sportski žurnal" govorio je o oporavku i režimu rada koga će morati da se pridržava dok njegova povreda ne bude potpuno zalečena.

- Svi doktori, ovde i u Minhenu, slažu se da se moj problem rešava konstantnim vežbama. Ključno je da dođem ranije na trening, uradim specijalne vežbe i aktiviram te mišiće, kako bi oni bili sposobni da izdrže napor. Ali ja sam do sada konstantno bio pod bolovima i oni mi nisu dozvoljavali da vežbam. To smo sada rešili i bez ikakvih tegoba radim te vežbe i normalno funkcionišem. Za sada je sve super i verujem da više neću imati probleme, dok god se pridržavam tog režima rada- izjavio je plejmejker Crvene zvezde.

foto: Filip Plavčić

Jovićev odlazak u Minhen je bio pravi potez jer je njegovo stanje krenulo na bolje kada se konsultovao sa selektorom srpske reprezentacije, a plejmejker crveno- belih je iskazao veliku zahvalnost Saletu koji je još jednom pokazao kakva je ljudina.

ODLUKA JE DONETA! Evo gde će se igrati finale Kupa Srbije!

- To što je Sale zvao klub i mene, to je pre svega bio jedan ljudski poziv, sa željom da mi se pomogne. Time je još jednom pokazao da je velika ljudina. A sećam se da se pisalo da sam otišao tamo da bih potpisao za Bajern i neke gluposti- rekao je plejmejker crveno- belih.

BONUS VIDEO: Evo po čemu su Zvezda i Partizan slični

(Espreso.co.rs/ Sportski žurnal)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.