GREŠKA VEKA? Crvena zvezda se odrekla brutalnog šutera!
Duško Ivanović, Foto: Starsport

neverovatno

GREŠKA VEKA? Crvena zvezda se odrekla brutalnog šutera!

Kakva odluka...

Objavljeno:

Zvanično najbolji strelac u regularnom delu Evrolige, Amerikanac Markus Hauard, kao lider španske Baskonije čini čuda sa timom iz Vitorije.

Milan Gurović
Milan Gurovićfoto: Starsport

Nedavno je bivši košarkaš Crvene zvezde Milan Gurović gostovao u emsiji "Indirektno" na "K1 TV" gde je napomenuo da je Zvezdi letos nuđen tandem Baskonije - Markus Hauard i Čima Moneke.

Prema Gurovićevim rečima bivši trener Zvezde Duško Ivanović i sadašnji strateg Baskonije, nije želeo pomenuti tanem u ekipi uoči tekuće sezone:

Čima Moneke i Markus Hauard
Čima Moneke i Markus Hauardfoto: Starsport

- Nekoliko kadrinalnih grešaka je trener napravio, ne Sferopulos nego onaj pre njega, svi znamo ko je bio (Duško Ivanović prim.aut). Doveo je neke igrače, a bili su mu nuđeni Hauard i Moneke iz Baskonije. Bili su na spisku i nuđeni. Ivanović ih nije hteo, nisu bili po njihovom ukusu, paradoksalno je što im je sada trener. Duško Ivanović je selektirao ovu ekipu. Sramota je da ti nemaš ekipu konkurentnu za Top 8, uz takvu armiju navijača - rekao je Gurović.

Hauard je u nedelju na meču protiv Breogana ponovo pogodio šut za pobedu, ko zna koji po redu ove sezone. Vratio je Baskoniju sa minus 18 i doneo trijumf timu iz Vitorije.

Gde bi bila Crvena zvezda sada da je kojim slučajem prihvatila Hauarda i Moneke, pitanje je na koje nikada nećemo dobiti odgovor.

Bonus video:

00:15

Delije i Grobari navijaju zajedno: Kosovo - Srbija

(Espreso sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.