TRISTAN VUKČEVIĆ SE NE ZAUSTAVLJA: Novi udarac za navijače Partizana!
Tristan Vukčević, Foto: Starsport©

iskren do koske

TRISTAN VUKČEVIĆ SE NE ZAUSTAVLJA: Novi udarac za navijače Partizana!

Mladi košarkaš podigao temperaturu svojim izjavama

Objavljeno: 20:32h

Tristan Vukčević je podigao buru rekavši da je u Partizanu proveo dve veoma loše godine i tako razbesneo crno-beli deo javnosti.

On je u nekoliko mečeva u NBA ligi pokazao da ima šta da kaže na najvećoj sceni, ali ono što je sporno je njegovo ponašanje van terena.

Prvo se "nudio" Janisu Adetokumbu i reprezentaciji Grčke, da bi potom otkrio da nije bio zadovoljan u Partizanu.

- Bila je to moja odluka, nije mi se sviđalo u Partizanu. Proveo sam tamo dve veoma loše godine. Kada se ukazala prilika, rekao sam: Baš me briga, platiću i to je to. Dogodilo se mnogo stvari, ne želim da ulazim previše u detalje. Ali, nisam mnogo igrao i zbog toga se nisam osećao prijatno - rekao je on za "Mundo Deportivo".

Tristan Vukčević
Tristan Vukčevićfoto: Starsport©

Vukčević je prehodno nosi dres Real Madrida za koji smatra da je najbolji klub na svetu.

- Bilo je mnogo igrača na mojoj poziciji, Trej Tompkins, Jabusele, Dek... Nije bilo mesta i razumeo sam. Dogovorili smo se da odem u Partizan, što nije bilo loše. To je nešto što sam razumeo, nadam se da ću jednog dana ponovo igrati u Real Madridu - rekao je Vukčević i dodatno razljitio "Grobare".

- To je najbolji klub na svetu, svako mora da ima to iskustvo, to je nešto što nigde ne postoji. Biti tako mlad tamo je neverovatna stvar. Morate dosta da čekate na šansu, ali ako je dobijete i igrate dobro, sve postaje nevažno - zaključio je on.

Bonus video:

01:37

Zek Ledej, Navijači, Partizan

(Espreso sport/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.