NEMA NAZAD! Uprkos svemu, Partizan leti iz Evrolige?
KK Partizan, Foto: Starsport

Tako je kako je

NEMA NAZAD! Uprkos svemu, Partizan leti iz Evrolige?

Crna sudbina crno-belih

Objavljeno:

Košarkaši Partizana ostvarili su veliku pobedu u utorak veče nad Baskonijom u direktnoj borbi za mesto u plej-inu ovog takmičenja, koje ujedno i kvalikaciono za plasman u TOP 8 Evrolige.

Silvan Fransisko ruši Partizan u Areni
Silvan Fransisko ruši Partizan u Arenifoto: Starsport©

Naredni meč, tačnije u četvrtak veče od 20 i 30 protiv Real Madrida u "Štark areni", crno-beli dočekuju sa velikim imperativom pobedu, jer drugu opciju nemaju. Svaki poraz ih može vratiti unazad, a tu vrebaju Valensija, Bajern Minhen, Anadolu Efes, Olimpija Milano...

Realno je očekivati da se Partizan shodno dobrom rasporedu mečeva do kraja regularnog dela nađe među 10 ekipa, ali činjenica je da su mogli daleko više od toga.

KK Partizan
KK Partizanfoto: Starsport©

Poklonjene su pobede Virtusu u oba meča, zatim ispušten Bajern u Minhenu i na svom terenu, poraz od Baskonije i Milana u poslednjim sekundama - udaljile su Partizan daleko od direktnog plasmana u TOP 8!

Sopstvenim grešakama i padom koncentracije kad joj vreme nije, crno-beli su zakopali sami sebe...

Ako se desi da Partizan do kraja pobedi sve, a Baskonija izgubi minimum dve utakmice, Partizan može do 9. mesta - što garantuje domaći teren u susretu protiv 10. tima. Ukoliko pobede u tom okršaju, čeka ih gostovanje poraženom u duelu između 7. i 8. tima...Kako je Partizan igrao ove sezone na strani, teško je očekivati nekakav veliki pomak u završnici sezone.

Željko Obradović
Željko Obradovićfoto: Starsport

Pred Partizanom je težak put, pošto vrlo lako mogu izleteti iz Evrolige već u plej-inu, pa uspeh od prošle godine neće biti ponovljen!

Ipak, treba verovati iskusnom Željku Obradoviću da će "naštimovati" orkestar kada je to najvažnije, u suprotnom, sledi "šut karta".

Bonus video:

01:00

Partizan, grobari, arena, Evroliga

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.