GROBARIMA SE OVO NEĆE DOPASTI! Luka prozvao Lesora i napravio haos na društvenim mrežama!
Luka Spasovski, Foto: Printscreen/Youtube/Košarkaški podcast sa Lukom i Kuzmom

Nije ga štedeo

GROBARIMA SE OVO NEĆE DOPASTI! Luka prozvao Lesora i napravio haos na društvenim mrežama!

Bez dlake na jeziku

Objavljeno: 13:10h

Luka Spasovski, srpski sportski novinar i komentator, govorio je u svom podkastu "Podcast sa Lukom i Kuzmom" o nekadašnjem centru Partizana, a sada članu Panatinaikosa Matijasu Lesoru.

On je zamerio Lesoru što je u prošlogodišnoj TOP 8 borbi Evrolige između Real Madrida i Partizana, selektivno izabrao na koga će "da nasrne" u epskoj tuči između Madriđana i crno-belih.

Matijas Lesor tuča u Madridu
Matijas Lesor tuča u Madridufoto: AA/ABACA / Abaca Press / Profimedia

U drugom meču te četvrtfinalne serije, francuski košarkaš Geršon Jabusele, prostački je napao Dantea Egzuma nakon što je prethodno Serhio Ljulj izazvao incident udarivši kapitena Partizana Kevina Pantera.

Epilog je poznat, Partizan je bio kažnjen, a Real je to iskoristio i uspeo da od 0:2 dođe do 3:2, a kasnije i do trofeja Evrolige.

Luka Spasovski je istakao da ga je Lesor u tim trenucima jako iziritirao jer je umesto da krene ka svom saigraču iz reprezentacije Jabuseleu, on izabrao Musu, koji je bio daleko od centra sukoba. Lesor ga je gurnuo u prolazu i i zaradio meč suspenzije, ali nije smeo da krene ka Jabuseleu.

- Ako si baja, onda dođi do svog saigrača u reprezentaciji pa mu reci da se smiri, a ne da tamo ideš ka Musi - rekao je Spasovski.

Luka i njegov kolega Vladimir Kuzmanović, čuveni bivši srpski košarkaš, zajedno već godinama vode podkast sa velikim uspehom i svojim komentarima često idu u srž košarkaških problema na šta im ruku na srce treba skinuti kapu.

Bonus video:

01:51

KUZMANOVIĆ O JOKIĆU

(Espreso/Podcast sa Lukom i Kuzmom)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.