IDEMOOO: Pešić dobio sjajne vesti pred Olimpijske igre u Parizu!
Svetislav Pešić, Foto: Starsport©

srbija

IDEMOOO: Pešić dobio sjajne vesti pred Olimpijske igre u Parizu!

Ovo se čekalo

Objavljeno:

Srbija bi na Olimpijskim igrama u Parizu mogla da bude u veoma jakom sastavu.

Košarkaš Majamija Nikola Jović u intervjuu za "Telegraf" otkrio je da bi voleo da bude deo nacionalnog tima u prestonici Francuske.

Nikola Jović
Nikola Jovićfoto: Stacy Revere / Getty images / Profimedia

- Ja se nadam. Sve što se desilo prošle godine bilo je divno, što za mene, što za moju porodicu i za sve nas. Ja se zaista nadam, ako me zdravlje posluži, i ako selektor bude za to, ja ću uvek biti na raspolaganju. Videćemo, još nismo ulazili ni u kakve detalje, još ima vremena. Siguran sam, polako je već počelo da se priča o tome sve više i više. Što se tiče naših saigrača u NBA ligi, nismo još ništa puno razgovarali, mislim da ima još puno vremena i da tek polako treba da se uvodimo u to - rekao je Jović.

Mladi as pokazao je svoj potencijal u pripremnom periodu pred Mundobasket, pa i na samom turniru do kog se došlo do srebrne medalje.

- Pomogla je (medalja, prim. aut) sigurno. To je bio neverovatan turnir, gde je bilo dosta dobrih igrača. U svakom smislu sam napredovao. Pogotovo što smo i mi imali sjajne igrače, što sam igrao na drugi način. To je bila jedna velika odskočna daska za mene, ja sam prvi sebi ulio sebi neko samopouzdanje, gde sam znao da mogu da igram na najvećem nivou. Kada ste u finalu Svetskog prvenstva, nema tu puno drugih stvari, nema većeg nivoa od toga.

Bonus video:

00:06

Nikola Jović nakon meča

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.