Duda Ivković Grboviću: Mogao si kao muško da mi odgovoriš! A pričao je svašta i o Vujoševiću! (VIDEO)
Foto: Beta/Milan Obradović/Saša Pavlić Koky

Legenda o svemu

Duda Ivković Grboviću: Mogao si kao muško da mi odgovoriš! A pričao je svašta i o Vujoševiću! (VIDEO)

O odluci da učestvuje u političkom životu Srbije, ali i o uspešnoj trenerskoj karijeri koju je završio prošle godine govorio je u opširnom intervjuu za "Nedeljnik"
Objavljeno:

- Nisam pročitao, ali je jedan moj dobri prijatelj, član uprave Efesa dobio taj tekst čini mi se preko Perasovića i poslao mi mejlom, ali ja tome ne pridajem značaj. Goran Grbović je imao prilike da mi iskaže svoje nezadovoljstvo, jer smo se sreli mnogo puta, mogao je kao muško da mi odgovori. Ograđujem se, jer ne znam šta je rekao, ali nećemo valjda da se vratimo u 1988. godinu i to kako sam formirao reprezentaciju. Da li je to razlog - zapitao se Ivković, aludirajući da je Grbović ljut još od tada kada u najboljoj formi nije pozvan u selekciju Jugoslavije za Olimpijske igre u Seulu.

foto: Aleksandar Jovanović Cile

- On ima pravo da se motiviše. Ja vrlo dobro znam šta sam radio i šta je moj posao. Ako je bio nezadovoljan, mogao je da mi se obrati na raznorazne načine. Sada mu ostaju jedino novine.

Jedan od prvih koji se usudio da kritikuje sadašnju vlast bio je Duško Vujošević koji je u to vreme bio strateg Partizana, a Dušan Ivković je saglasan da je trofejni stručnjak bio svojevremeno jedini opozicionar u zemlji.

foto: Fonet

- Dule zaista jeste bio jedini opozicionar u zemlji. Sa jedne strane je bio hrabar čovek i vanserijski trener, ali isto tako bi trebalo gledati objektivno - dok su na vlasti bile demokrate i Telekom je bio glavni sponzor Partizana. Promenila se vlast, promenili su se i odnosi - rekao je Ivković i nastavio:

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.