Duda Ivković Grboviću: Mogao si kao muško da mi odgovoriš! A pričao je svašta i o Vujoševiću! (VIDEO)
Foto: Beta/Milan Obradović/Saša Pavlić Koky

Legenda o svemu

Duda Ivković Grboviću: Mogao si kao muško da mi odgovoriš! A pričao je svašta i o Vujoševiću! (VIDEO)

O odluci da učestvuje u političkom životu Srbije, ali i o uspešnoj trenerskoj karijeri koju je završio prošle godine govorio je u opširnom intervjuu za "Nedeljnik"
Objavljeno:

Legendarni košarkaški trener Dušan Duda Ivković našao se u poslednjih nekoliko meseci ponovo u žiži javnosti, ali nažalost ne zbog sportskih uspeha ili samog sporta, već zbog svog političkog angažmana.

Jedan od najboljih evropskih stručnjaka svih vremena aktivno je učestvovao u političkoj kampanji Saše Jankovića zbog čega se našao na udaru iz različitih razloga.

O svojoj odluci da učestvuje u političkom životu Srbije, ali i svojoj uspešnoj trenerskoj karijeri koju je završio prošle godine govorio je u opširnom intervjuu za "Nedeljnik".

foto: Fonet

Jedan od onih na čijem udaru se našao Ivković zbog učešća u predizbornoj kampanji, bio je i nekadašnji košarkaš Goran Grbović koji je u svojoj kolumni žestoko opleo po bivšem selektoru Jugoslavije i Srbije.

Legenda Partizana brutalno oplela po Dudi Ivkoviću: Nisi se bunio sve dok ti ova vlast nije dala da od KSS napraviš privatnu firmu!

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.