SFEROPULOS NEMA SJAJNE VESTI PRED ŽALGIRIS: Kada debituje najnovije pojačanje?
Janis Sferopulos, Foto: Starsport©

ISKREN

SFEROPULOS NEMA SJAJNE VESTI PRED ŽALGIRIS: Kada debituje najnovije pojačanje?

Grk otkrio sve karte

Objavljeno: 15:27h

Trener Crvene zvezde Janis Sferopulos je svestan težine meča protiv ekipe Žalgirisa i da je u ovoj situaciji svaki meč " biti ili ne biti" za njegov tim.

Grk je kratko analizirao narednog rivala.

- Oni (Žalgiris) su u dobrom momentumu, dobrom ritmu, pobedili su tri od poslednje četiri utakmice, pa je za nas bitno da budemo veoma koncentrisani , primarno dobra odbrana, da kontrolišemo utakmicu dobrom odbranom. I u napadu da vidimo šta pokušavaju da urade i igramo pametno protiv svih poteškoća u koje će nas staviti. Igraju sada na drugačiji način u odnosu na prvi meč, moramo biti pametni, da čitamo.

Šokantan poraz od Budućnosti je velika opomena.

- Očekujem bolju odbranu, kao što sam rekao na početku. Defanzivno moramo biti solidni. Ako dozvolimo da igraju u svom ritmu imaćemo probleme. Moramo da dezoragnizujemo utakmicu, to je prva stvar koju moramo da unapredimo u poređenju sa utakmicom protiv Budućnosti.

Košarkaši Zvezde
Košarkaši Zvezdefoto: Starsport©

Dotakao se i potencijalnog interesovanja tokom sezone za Kema Birča.

- Mogu da kažem, kada smo pokušali da ga dovedemo on nije bio spreman da dođe, imao je problem sa kolenom, to je ono što nam je rekao. Nije bio spreman pre dva meseca.

Trej Tompkins je zvanično zadužio crveno-beli dres.

- I dalje je u procesu rehabilitacije, biće mu potrebno još nekoliko dana, ne znam tačno koliko za njegovo koleno. Posle toga biće deo tima - rekao je Sferopulos potom istakao šta krilni centar donosi ekipi:

Trej Tompkins
Trej Tompkinsfoto: EPA/Georgia Panagopoulou

- On im naravno veliko evroligaško iskustvo, igrač je najvišeg nivoa, igrao je za Real Madrid, uvek se borio za Evroligu. On poznaje takmičenje, zna kako da igra utakmice za osvajanje titula. On je igrač koji se uklapa u naš mentalitet, on ima kvalitet da nam pomogne i da nam nešto što nemamo.

Bonus video:

00:21

Izlazak igrača, večiti derbi, Crvena zvezda, Partizan

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.