Delije, šta je ZAPRAVO problem u vezi Nemanje Nedovića?
Foto: Starsport©

brojke

Delije, šta je ZAPRAVO problem u vezi Nemanje Nedovića?

Na udaru je Delija

Objavljeno: 16:23h

Košarkaši Crvene zvezde nemaju baš blistavu sezonu u Evroligi ove sezone.

Trenutno su na učinku 10-15 i imaju tri pobede manje od ekipa koje se nalaze u plej-in zoni, pozicija koje vode u borbu za Top 8.

Šanse za Zvezdu još uvek postoje, ali pored pobeda koje su neophodne u narednim mečevima, kao i porazima glavnih konkurenata, čini se da crveno-belima polako ali sigurno izmiče i ova sezona u Evroligi.

Nemanja Nedović
Nemanja Nedovićfoto: Starsport©

Jedan od lidera ovog tima Nemanja Nedović, često je na udaru navijača Zvezde. Zameraju mu da nema konstatnost u igri, kao i da mu šut spolja varira, međutim, kada pogledamo statsitiku srpskog beka tokom ovovogdišnjeg takmičenja u Evroligi, dolazimo do sasvim pristojne satistike.

Statstika Nemanje Nedovića

Statistika Nemanje Nedovića
foto: Printscreen/euroleaguebasketball.net

Primera radi Nedović je trenutno na učinku od 64 pogođene trojke iz 121. pokušaja, što znači da ima 40,2 posto. Sa druge strane promašio je svega sedam penala uz procenat za dva poena - 52,9 posto!

Sve u svemu ovo je zaista dobra statistika, na evroligaškom nivou! Šta je zapravo problem i zašto je Nedović na udaru navijača Zvezde to će ostati večita misterija... Šta ih to iritira, nervira kod Nedovića?

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

02:38

Nedović posle pobede u večitom derbiju

(Espreso/D.T)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.