VELIKI, VELIKI AJZEA: Otečenih usana, posle 11 sati operacije, na rođendan tragično nastradale sestre - SRCE OD RUSIJE VEĆE! (VIDEO)
Foto: AP

Doktorska disertacija

VELIKI, VELIKI AJZEA: Otečenih usana, posle 11 sati operacije, na rođendan tragično nastradale sestre - SRCE OD RUSIJE VEĆE! (VIDEO)

Plejmejker Bostona je odigrao utakmicu koja će se prepričavati narednih godina i decenija
Objavljeno: 08:42h

Njegov učinak je drugi najviši u istoriji "kelta" u plej-ofu, a ovo je najbolji učinak u plej-ofu jednog igrača još od kada je Alen Ajverson postigao 55 poena na meču iz 2003. godine. Rekord Bostona drži Džon Havliček sa 54 poena u doigravanju na jednoj utakmici.

Protiv njega nije vredelo Vizardsima ni što je Džon Vol postigao 40 poena, ni Markif Moris 16, Gortat i Bil po 14, jer imao je i Tomas pomoć od Kroforda, Kraudera i Bredlija koji su dali po 14, odnosno 15 poena.

U drugom meču večeri, Golden Stejt je došao do vođstva u seriji protiv Jute pobedom 106:94, iako su ispali malo iz takmičarskog ritma, jer su imali celu nedelju za odmor.

Stef Kari je po običaju bio predvodnik sa 22 poena za tri odigrane četvrtine na parketu, Durent je imao prilično loše šutersko veče, ali je ipak sakupio 17, kao i Grin, dok je Tompson dodao 15.

U ekipi "džezera" bledilo na sve strane, najbolji Rudi Gober sa 13 poena, a po 12 su dali Hejvord o Hud. Ipak, Francuz će zapamtiti ovaj meč i što se našao na rolekosteru Stefa Karija.

NBA plej-of, rezultati:

Boston - Vašington 129:119 (2:0 u seriji)

Golden Stejt - Juta 106:94 (1:0 u seriji)

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.