Hjuston pregazio San Antonio Gregovim oružjem, Klivlend se prošetao Torontom! (VIDEO)
Foto: AP

NBA, plejof

Hjuston pregazio San Antonio Gregovim oružjem, Klivlend se prošetao Torontom! (VIDEO)

Veoma bizarno veče u najboljoj svetskoj košarkaškoj ligi
Objavljeno: 11:59h
foto: AP

Hjuston je odigrao bukvalno kao San Antonio. Timski, nesebično, uz puno asistencija. Šutnuo je čak 50 trojki, što niko nikada nije uspeo protiv ekipe Grega Popoviča, od kojih su ušle čak 22.

UZNEMIRUJUĆI SNIMAK: Srbin patosirao apsolutnog šampiona, lekari mu spasavali živu glavu (VIDEO)

Najefikasniji kod Hjustona bio je Trevor Ariza sa 23 poena (2/4 za dva, 5/10 za tri), a istakli su se još i Rajan Anderson sa 14 poena i šest skokova, Lu Vilijams sa 13 i Erik Gordon sa 11 poena.

Kod domaćina samo je Kavaj Lenard bio na potrebnom nivou sa 21 poenom (2/7 za dva, 3/7 za tri), 11 uhvaćenih lopti i šest asistencija. Dvocifren učinak imali su samo još Toni Parker i rezervista Džonatan Simons sa po 11 poena, dok je podbacio Lamarkus Oldridž sa svega četiri.

Seltik, Bursa, Votford... Oni napuštaju Partizan i Crvenu zvezdu i evo gde nastavljaju karijeru! (VIDEO)

Što se tiče druge utakmice, Lebron Džejms je nastavio sa svojim uobičajenim partijama kada je plej-of u pitanju – 41 minut, 35 poena (11/18 za dva, 2/5 za tri), 10 skokova, 4 asistencije, a, kao po običaju, najbolje ga je pratio Kajri Irving sa 24 poena (4/8 za dva, 3/8 za tri) i 10 asistencija.

Tristan Tompson upisao je dabl-dabl sa 11 poena i 14 uhvaćenih lopti, dok je Kevin Lav imao 18 poena i devet skokova,.

Kod gostiju je najbolji bio Kajl Lauri sa 20 poena (5/9 za dva, 2/4 za tri) i 11 uspešnih dodavanja. Demar Derozan dodao je poen manje (7/15 za dva, 0/1 za tri) i sedam skokova, Serž Ibaka imao je 15 poena i šest uhvaćenih lopti, dok je Pi-Džej Taker upisao dabl-dabl – 13+11.

BONUS VIDEO: Zvezdaši aplauzom pozdravljaju povređenog Hečera

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.