DVA IGRAČA POD ZNAKOM PITANJA ZA ZVEZDU! "U toj hali je veoma teško pobediti" (FOTO)
Ćus Mateo, Foto: EPA/TOMS KALNINS

"cenimo tim"

DVA IGRAČA POD ZNAKOM PITANJA ZA ZVEZDU! "U toj hali je veoma teško pobediti" (FOTO)

Igramo protiv ekipe koja postaje veoma jaka kod kuće. Oni su pobedili u pet od sedam utakmica koje su tamo odigrali, rekao je Ćus Mateo

Objavljeno:

Ćus Mateo, trener Real Madrida izneo je očekivanja pred meč sa Crvenom zvezdom u 15. kolu Evrolige u utorak od 19 časova u Beogradu.

- Psihički smo dobro,imamo želju, motivisani smo i samouvereni. Na fizičkom nivou, imamo problema sa igranjem mnogo utakmica, ali radujemo se još jednoj evroligaškoj utakmici. Igramo protiv ekipe koja postaje veoma jaka kod kuće. Oni su pobedili u pet od sedam utakmica koje su tamo odigrali, a mi ćemo morati da odigramo inteligentnu i strpljivu utakmicu da bismo pobedili na terenu koji nije nimalo lak - rekao je Mateo.

Ćus Mateo
Ćus Mateofoto: EPA/TOMS KALNINS

I prvak Evrope ima problema sa sastavom.

- Iz predostrožnosti i zbog preopterećenja nekih igrača, Rudi i Dek su pod znakom pitanja za ovaj meč. Rotiraćemo jer je ovakav raspored zaista teško izdržati. Prilagodićemo se - istakao je Mateo.

Rudi Fernandez
Rudi Fernandezfoto: Starsport©

Ponovo se osvrnuo na crveno-bele.

- Fokusirani smo samo na to da pobedimo Crvenu zvezdu. U toj hali je veoma teško pobediti. Svaka utakmica je važna i cenimo tim, koji ima kvalitetne spoljne igrače. Bilo bi pogrešno razmišljati o klasifikacijama. Ono zaslužuje ogromno poštovanje od mene - zaključio je Mateo.

Bonus video:

00:20

Grobari dočekali Real porukama

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.