"GILESPI DONOSI TRI STVARI!" Sferopulos razjasnio Tobijevu sudbinu i govorio o novim pojačanjima (FOTO)
Nemanja Nedović i Janis Sferopulos, Foto: Starsport©

jasna poruka!

"GILESPI DONOSI TRI STVARI!" Sferopulos razjasnio Tobijevu sudbinu i govorio o novim pojačanjima (FOTO)

Otvoreni da proverimo da li postoji mogućnost da angažujemo igrača koji može da napravi razliku, rekao je trener Crvene zvezde

Objavljeno:

Janis Sferopulos, trener Crvene zvezde pred meč sa Real Madridom govorio je o Frediju Gilespom, Majku Tobiju, ali i mogućim novim pojačanjima.

- Tražili smo opcije na tržištu, neki igrači nisu hteli da dođu, neki su hteli i jedan od najboljih koji su imali tu želju je bio Fredi, pa smo ga zato i potpisali. Od njega očekujemo da nam donese čvrstinu, energiju i dobru odbranu. Naravno, to je igrač koji dobro poznaje Evroligu. Ne verujem da će njegov dolazak uticati na igrače koji su tu, jer svako ima svoju ulogu, a on je dodatak i neko ko će nam pomoći - rekao je Sferopulos.

Pojasnio kada će biti spreman da pomogne ekipi.

- U Evroligi će moći da pomogne u drugom delu sezone, a što se tiče ABA lige, tu je, tako da bi u zavnosnosti od treninga trebalo da bude spreman za sledeću utakmicu - istakao je Sferopulos.

Pojavila se informacija da dolazak Amerikanca znači odlazak Majka Tobija.

- Majk je važan igrač za nas i veliki deo naše igre u napadu i odbrani i potrebno nam je da ima dobar dan, kako bi pomogao timu u ostvarivanju ciljeva na predstojećoj utakmici. Kako u napadu, tako i u odbrani - poručio je Sferopulos.

Majk Tobi (levo) na utakmici Igokee i Crvene zvezde
Majk Tobi (levo) na utakmici Igokee i Crvene zvezdefoto: Igokea m:tel/Marija Vuruna

Da li crveno-beli planiraju dodatno da se pojačaju?

- Otvoreni da proverimo da li postoji mogućnost da angažujemo igrača koji može da napravi razliku. Reći ću ponovo, ne želim da dovodim igrača samo da bih ga dovodio. Gužva je na tržištu, svi traže igrače, a dobri su uglavnom pod ugovorima, tako da nije jednostavno dovesti pojačanje. Uradićemo najbolje što možemo, uz pomoć menadžmenta i predsednika da dovedemo one koji mogu da pomognu timu. Ako ga nađemo, postoji mogućnost da ga angažujemo - zaključio je Sferopulos.

Bonus video:

00:20

Bakljada Delije u Lajpcigu

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.