IZGLEDALO JE DA ĆE POKIDA, A ON SE OBRUKAO ZA CEO ŽIVOT: Ovaj navijač ne bi pogodio loptom OKEAN, a ne koš! (VIDEO)
Navijač San Antonio Spursa je napravio seriju nezaboravnih promašaja, Foto: Printscreen/X/@MikeyOver1

da li je moguće?

IZGLEDALO JE DA ĆE POKIDA, A ON SE OBRUKAO ZA CEO ŽIVOT: Ovaj navijač ne bi pogodio loptom OKEAN, a ne koš! (VIDEO)

Plakaćete od smeha, ma koliko saosećali sa ovim mladićem

Objavljeno:
Nedeljko Đukić

Luka Dončić je napravio šou za publiku potezom na zagrevanju Dalas Meveriksa, a još zabavnije je prethodne večeri bilo navijačima San Antonija na poluvremenu duela sa Lejkersima.

Iako su Spursi poslednji na Zapadu i samo povremeno uživaju u bljeskovima Viktora Vembanjame dok čekaju da se oformi moćan tim oko njega, mogli pa se očekivalo su dobrano da se nasmeju tokom šoua na poluvremenu.

Jedan navijač je dobio priliku da osvoji nagradu sponzora ako postigne određeni broj koševa za određeno vreme. Ništa spektakularno se nije očekivalo. Navijač je bio muškarac od tridesetak godina, normalne građe, i još tamnoput pa se očekivalo da solidno odradi zadatak.

Ali njega je trema toliko okovala ili je najveći košarkaški antitalenat da je priredio seriju tragikomičnih promašaja od kojih je i posmatrače blam, ali je teško ne plakati od smeha.

Možda je pomislio kako je imao sreće što je izvučen da učestvuje u nagradnoj igri, ali je usledilo brukanje posle kog verovatno dugo neće u "Frost benk centar".

Bonus video:

00:36

Nikola Jokić slavi titulu uz hit Ere Ojdanića

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.