JOVIĆ NAPRAVIO DAR MAR U RAZVOJNOJ LIGI: Prvi meč i odmah dabl -dabl!
Jović je debitovao u pobedi svoje ekipe, Foto: Eric Espada / Getty images / Profimedia

bravo

JOVIĆ NAPRAVIO DAR MAR U RAZVOJNOJ LIGI: Prvi meč i odmah dabl -dabl!

Jović je debitovao u pobedi svoje ekipe

Objavljeno: 19:49h

Nakon kratkog perioda u prvom timu Majamija, Nikola Jović je ponovo upućen u razvojnu ligu gde je briljirao u dramatičnoj pobedi Sijuks Fols Skajforsa nad Motor Siti Kruzom na gostovanju rezultatom 106:110.

Jović je zabeležio dabl-dabl sa 16 poena i 11 skokova, uz dodatne dve asistencije i jednu ukradenu loptu, ali i tri izgubljene lopte.

Nikola je sjajno otvorio meč sa 12 poena u prvoj četvrtini, ali je usporio u nastavku, dodajući samo četiri poena do kraja.

Ukupno, imao je šut iz igre 6/16, sa 6/10 za dva poena, ali nije uspeo da pogađa sa distance (0/6). Pogodio je i dva od tri slobodna bacanja.

Istaknuto je da je Jović sa svojim timom stvorio dvocifrenu prednost posle prve četvrtine, ali je ekipa iz Detroita uspela da se vrati i dođe na korak od produžetka. Ipak, Sijuks Folsi su sačuvali mirnoću i ostvarili pobedu.

Pored Jovića, istakli su se i Džastin Čempenji sa 35 poena i 16 skokova, kao i Dru Piterson sa 25 poena. Za domaćina, najefikasniji su bili Badi Bohajm sa 25 poena i David Nvaba sa 24 poena.

Bonus video:

00:29

Grobari obeležavaju godišnjicu smrti Ivana Perovića

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.