BAHAR PRED SITI PRIČAO O SVOM GOSTU KOJI DOLAZI NA MEČ: "On je NJIHOV navijač, bio je kidnapovan 52 dana"
Bahar je u prvom meču protiv Sitija igrao 3:1, Foto: Starsport©

liga šampiona

BAHAR PRED SITI PRIČAO O SVOM GOSTU KOJI DOLAZI NA MEČ: "On je NJIHOV navijač, bio je kidnapovan 52 dana"

Bahar i Zvezda su u prvom meču protiv Sitija izgubili 3:1

Objavljeno:

Trener Crvene zvezde Barak Bahar od 16.40 časova održao je konferenciju za medije povodom meča 6. kola Lige šampiona protiv Mančester Sitija!

Na samom početku konferencije, Bahar je istakao da će u sredu veče imati posebnog gosta na Marakani.

- Uzbuđeni smo zbog utakmice, igramo protiv najboljeg tima na svetu. Sutra ću na meču imati posebnog gosta. U pitanju je Ejtan Jahalomi koji je bio kidnapovan od strane Hamasa 52 dana i na meč će doći sa majkom i sestrom, ali ne sa ocem jer je i on dalje zatvoren. On je veliki navijač Mančester sitija i dogovorili smo se da nećemo da obraćamo pažnju na to - rekao je Bahar koji se osvrnuo na samu utakmicu:

- Nadamo se da ćemo uzeti neke bodove. Igrali smo dobro na dosta utakmica, trebalo je u Bernu da dobijemo, promašivali smo, nadam se da je sad došlo vreme da igramo dobro i pobeđujemo. Želimo dobro da završimo grupnu fazu i to ćemo pokušati da uradimo sutra. Znamo da Siti neće doći sa najjačim timom, ali i dalje imaju vrlo ozbiljne igrače. Mi ćemo pokušpati da dobijemo ovaj meč jer je naša poslednja utakmica.

Na pitanje da li će možda viditi Pepa Gvardiolu na vino, Bahar je rekao:

- Sad se koncentrišemo na utakmicu, a posle meča ćemo da vidimo šta će da se dogodi.

Osvrnuo se i na podršku navijača.

- Oni stalno dolaze na stadion i navijaju sjajno, gde god da igramo. Stadion će biti pun, imaćemo podršku i nadam se da će nam to pomoći da ostvarimo dobar rezultat.

Upitan je Bahar i o potencijalnoj promeni formacije za duels a Građanima.

- Ne mogu sada da vam, kažem kako ću igrati, pripremićemo se za tešku utakmicu, ali želimo da igramo našu igru, da pravimo šanse i da se koncentrišemo mnogo više u odbrani. Osećam da smo sada bolji tim i u odbrani. Važno je za nas da se dobro branimo jer igramo protiv kvalitetnog tima. Svi zajedno moramo da se branimo i da napadamo.

Bonus video:

00:29

Grobari obeležavaju godišnjicu smrti Ivana Perovića

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.