ATAMAN POTPUNO POBESNEO: Sve ću da vas tužim!
Ergin Ataman, Foto: Antonis Nikolopoulos / Eurokinissi / imago sportfotodienst / Profimedia

LJUT

ATAMAN POTPUNO POBESNEO: Sve ću da vas tužim!

Turčin nije krio svoj bes

Objavljeno: 17:56h

Trener Panatinaikosa Ergin Ataman bio je vidno nezadovoljan posle poraza njegovog tima od Real Madrida rezultatom 90:78 u okviru 13. kola Evrolige.

Njega nije iznervirala partija njegovog tima, već objave pojedinih medija.

Naime, on se susreo u Atini sa predsednikom Turske Redžepom Tajipom Erdoganom, a u spornim tekstovima objavljeni su navodni transkrpti njihovog razgovora.

Redžep Tajip Erdogan
Redžep Tajip Erdoganfoto: EPA-EFE/YANNIS KOLESIDIS

- Kao što znate, danas sam posetio predsednika Erdogana u Atini. On se posle toga sastao sa grčkim premijerom. Posetio sam ga u turskoj ambasadi i razgovarali smo pola sata. Neko u Grčkoj, neko od vaših prijatelja, napisao je sr..e od vesti. Rekli su da me je pitao: ’Zašto si došao u Panatinaikos?’, a da sam mu ja rekao da sam došao kako bih ovde pobedio Fenerbahče. To je totalno sr..e i budalaštine - rekao je Ataman i dodao:

- Razgovarali smo o prijateljstvu Turaka i Grka, o kulturi sporta u Grčkoj, o Panatinaikosu i Olimpijakosu. Nisam ni spomenuo Fenerbahče. Koja god novina da je to napisala, tužiću vas sve!

Bonus video:

04:08

KOŠARKA ILI ONLIFENS: Ovo drugo, više zarađujem! Saznajte najšokantnije detalje o Milici Dabović: Rubrika 36 pitanja, ŠOK!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.