ŠEJ I HOLMGREN SRUŠILI VORIORSE U PRODUŽETKU, MICIĆ POMOGAO! Antetokumpo jači od Irvinga i Dončića (VIDEO)
Vasilije Micić je posdtigao dva poena na gostovanju Golden Stejtu, Foto: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

NBA

ŠEJ I HOLMGREN SRUŠILI VORIORSE U PRODUŽETKU, MICIĆ POMOGAO! Antetokumpo jači od Irvinga i Dončića (VIDEO)

Aleksej Pokuševski je ostao na klupi u novoj pobedi Oklahoma Sitija

Objavljeno: 08:58h

Košarkaši Oklahoma Sitija pobedili su jutros u gostima posle produžetka Golden Stejt sa 130:123 i naneli mu šesti uzastopni poraz u NBA.

Tander je po običaju predvodio Šej Gildžus-Alegzender sa 40 poena uz sedam skokova i šest asistencija. "Ruki" Čet Holmgren pobedi je doprineo sa 36 poena, 10 skokova i pet asistencija, a imao je i skok i koš 1,6 sekundi pre kraja regularnog dela kojim je izborio produžetak.

Džejlen Vilijams dodao je 22 poena i šest skokova za Oklahomu. Srpski košarkaš Vasilije Micić je za nepunih osam minuta postigao dva poena (1/1 dvojke) i imao asistenciju, a Aleksej Pokuševski nije igrao.

U ekipi Voriorsa najefikasniji su bili Endrju Vigins sa 31 poenom, oporavljeni Stef Kari sa 25 poena uz sedam skokova i Klej Tompson sa 16 poena. Kris Pol je dodao 12 poena i 11 asistencija.

Košarkaši Milvokija pobedili su Dalas sa 132:125 i vezali četvrtu pobedu. Bakse je predvodio Janis Antetokumpo sa 40 poena, 15 skokova i sedam asistencija, a Demijan Lilard dodao je 27 poena i 12 asistencija. Pet Konaton imao je 16 poena, a Bruk Lopes 12.

U ekipi Meveriksa Kajri Irving postigao je 39 poena i imao je šest asistencija, a Luka Dončić 35 poena, devet skokova i devet asistencija.

U ostalim utakmicama košarkaši Minesote pobedili su Nju Orleans sa 121:120, a Njujork je pobedio Šarlot sa 122:108 i ostvario treći uzastopni trijumf.

Memfis je pobedio San Antonio sa 120:108 i naneo mu osmi uzastopni poraz, dok je Majami izgubio od Čikaga sa 97:102 i prekinuo niz od sedam pobeda. Nikola Jović nije bio ni na klupi Hita jer je poslan u Razvojnu ligu.

Bonus video:

02:36

Vasilije Micić saopštio dobre vesti

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.