"PARTIZAN ME JE PRECRTAO I ODUŽIO SAM SE!" Uroš Luković iskren o odlasku iz voljenog kluba (FOTO)
Uroš Luković u dresu Partizana, Foto: Saša Pavlić Koky

"NEMA ŠTA DA KRIJEM"

"PARTIZAN ME JE PRECRTAO I ODUŽIO SAM SE!" Uroš Luković iskren o odlasku iz voljenog kluba (FOTO)

Najteže mi je bilo kad su mi rekli da ne računaju na mene. Džile (Aleksandar Džikić, prim. aut.) mi je dao šansu da napravim nešto u životu, moram da mu se zahvalim, rekao je trenutno slobodan igrač

Objavljeno:

Uroš Luković (34), nekadašnji košarkaš Partizana trenutno je slobodan igrač, a u podkastu Alesto priznao je da "nije neki radnik."

- Imam talenat, ali ga nisam pokazao. Video sam da mogu puno bez treninga, na talenat, pa me nije interesovalo da treniram. Sad žalim za tim. Da jesam, možda bih igrao Evroligu ili NBA - rekao je Luković.

Otkrio da je mnogo o košarci naučio i uz oca koji je bio skaut u NBA, međutim čim je potpisao prvi profesionalni ugovor - nije više toliko voleo taj sport.

Poručio je da su umarale obavez, treniranje i da bude posvećen, ali se ljubav vratila kada je obukao crno-belidres kod trenera Aleksandra Džikića.

- Nema šta da krijem, ja živim za Partizan. Najteže mi je bilo kad su mi rekli da ne računaju na mene. Džile (Aleksandar Džikić, prim. aut.) mi je dao šansu da napravim nešto u životu, moram da mu se zahvalim... Igrao sam dobro, očekivao sam da ostanem i sledeće godine. Međutim, dolazi novi tim sa Mutom Nikolićem gde su doveli dva nova igrača i rekli mi da ne računaju na mene. I posle Partizana ja sam imao dve dobre ponude iz Španije, ali nisam hteo da idem - istakao je Luković.

Aleksandar Džikić i Uroš Luković (desno)
Aleksandar Džikić i Uroš Luković (desno)foto: Saša Pavlić Koky

"Pokazao sam da sam bolji."

- Za ovo što nisam ostao - rekao sam da ću se odužiti. Tako se i desilo, otišao sam u Mornar i dvaput sam dobio Partizan, da ne spominjem sada imena, koji su to treneri bili. Pokazao sam da sam bolji - zaključio je Luković.

Bonus video:

01:38

Grobari priredili spektakularnu atmosferu na večitom derbiju

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.