BIVŠI CENTAR PARTIZANA SEBE VIDI U NEKOM ZABAČENOM SELU: Zna šta će da radi kada završi karijeru!
Uroš Luković, Foto: Saša Pavlić Koky

ima plan

BIVŠI CENTAR PARTIZANA SEBE VIDI U NEKOM ZABAČENOM SELU: Zna šta će da radi kada završi karijeru!

Pre 2016. godine se nisam dovodio u vezu sa Partizanom

Objavljeno:

Ne postoji košarkaški zaljubljenik koji je ostao imun na igre Uroša Lukovića, jednog od najskromnijih centara koji je igrao u crno-belom dresu, ali i širom ABA lige. Sada je svoje mesto našao u KLS-u, dok je o karijeri, ali i o planovima za "posle" pričao za portal "Basketball Sphere".

Luković nikada nije krio svoje navijačko opredeljenje, otvorneo je pokazivao da se radi o navijaču Partizana, koji je svoj san uspeo i da ispuni i da zaigra za ekipu Partizana.

- Džikić me je posle odlične polusezone u dresu MZT-a pozvao na razgovor. U junu sam došao u klub na mesec dana, da vidimo šta ćemo i kako. Posle odrađene probe potpisao sam ugovor, što se ispostavilo dobrim i za mene i za Partizan. Bilo je to fantastično iskustvo - rekao je Luković, da bi potom istakao i da je kasnije bilo govora o povratku, ali da ga Čanak nije želeo u timu.

Uroš Luković, Marko Luković
foto: Starsport©

- Pre 2016. godine se nisam dovodio u vezu sa Partizanom. Otac mi je bio pomoćni trener Dušku Vujoševiću, trenirao sam sa ekipom, ali nije postojala mogućnost da potpišem ugovor. Bila je opcija da se vratim u Partizan pre tri-četiri godine, ali tada me nije hteo Nenad Čanak.

Gorostasni centar sada nastupa u KLS-u za ekipu Metalca, za šta kaže da je "kriva" njegova porodica koje se uželeo i zbog koje je odlučio da se vrati što bliže kući, međutim, on nije isključio ni mogućnost da jednog dana opet ode negde dalje.

Ipak, Luković je za ovaj portal otkrio i šta mu je cilj kada završi karijeru.

- Vidim sebe u nekom zabačenom selu van svega. To mi je plan. Samo da idem što dalje od ove divljine, od ovih ljudi… Muka mi je od gužve, nervoze, tenzije i svega što ide uz to - zaključio je Uroš Luković.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.