GLAVE LUDE! NBA veličina hvalila Jokića, a Nikola uzvratio sa - Ti si moj TATA! (VIDEO)
Foto: Reuters

jedan je ćale - košarkaški

GLAVE LUDE! NBA veličina hvalila Jokića, a Nikola uzvratio sa - Ti si moj TATA! (VIDEO)

Simpatične izjave dva velika prijatelja
Objavljeno:

- Zovem ga - tata. Kao, košarkaški tata.

Ono što malo ko, verovatno, zna jeste da je Nikola Jokić gotovo kao član porodice Milerovih. Majk je otkrio da se Nikola često druži s njegovom decom, koja su starosti pet, dvanaest i četrnaest godina.

- Džaelin, Maverik, Mejson i Dženifer, njegova žena, a-ha-ha. Znam njegovu porodicu i stvarno smo dobri prijatelji. Oni su mi najbolji prijatelji u SAD - kaže Jokić.

Upravo zato Majk je bio uz srpskog asa sve vreme.

- Ne bih znao kako da opišem sve što je Majk uradio za mene. Kada promašim nekoliko šuteva, on mi kaže: 'Šutiraj još, daćeš ga, ti si dobar'. On mi daje samopouzdanje. Vidite ga kako viče na mene kada sam na terenu i tera me da radim prave stvari. Lako je igrati kada imate oči na klupe koje igraju za vas.

Ne krije Majk Miler da veruje u Nikolu Jokića i da mu predviđa neverovatne stvari.

- On ima mnogo Marka Gasola u sebi. Jer, može da odigra celu utakmicu i da potpuno izdominira sa osam poena, 14 skokova i 12 asistencija. A onda, može da se pretvori u Paua Gasola i skupi 30 poena i 20 skokova. A sada kada Mark pruža takve igre, Nikola Jokić takođe igra tako. Nikola je stvarno poseban igrač.

Opet, Nikola je biran sa 41. pozicije na NBA draftu 2014. godine, dok su njegovi glavni konkurenti, Karl Entoni Tauns i Džoel Embid, birani sa najviših mesta.

- Gledajte, Minesota ne pomaže Karlu, ali zato je Filadelfija ogromno tržište, tamo ljudi obožavaju košarku. S druge strane, oči ljubitelja košarke nisu bile uprte u 41. pika. Zato je morao mnogo da se dokazuje - zaključuje Miler.

(Espreso.co.rs/Mozzartsport)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.