DA LI JE JOKIĆ BAŠ TOLIKO DOBAR: Novinar napravio anketu između Nikole i Džordana, a Srbin ubedljivo odneo pobedu!
Foto: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

zanimljivo

DA LI JE JOKIĆ BAŠ TOLIKO DOBAR: Novinar napravio anketu između Nikole i Džordana, a Srbin ubedljivo odneo pobedu!

Jokić je prethodne sezone osvojio šampionski prsten i nagradu MVP finala

Objavljeno: 13:54h

Polemike oko toga ko je najveći košarkaš ikada verovatno nikada neće stati. Oni malo stariji fanovi tvrde da je to bez premca Majkl Džordan, dok mlađa publika svog idola vidi u igračima poput Lebrona Džejmsa i Kobija Brajanta, a, gde je tu Nikola Jokić?

Srpski košarkaš je u poslednje vreme postao najveća zvezda NBA lige, o čemu govore i rezultati koje je postigao sa Denverom. Draftovan kao pik druge runde, izdigao se, postao je pravi pravcati superstar i svojim igrama je doneo titulu Denver Nagetsima, prvu istorijsku.

Takođe, on je proglašen i za MVP-ja tog velikog finala protiv Majamija, dok se može pohvaliti i da je dva puta uzastopno bio MVP regularnog toka lige, dok je prema mnogima i prethodne sezone zaslužio isto.

Još je daleko Nikola Jokić od toga da bude najbolji ikada, ali, njegove statistike su pokazale da on može da stane u isti "koš" s njima, dok je jednu anketu sproveo i američki novinar Endi Bejli.

Naime, Endi je bez pominjanja imena igrača stavio njihove statistike i dopustio je ljudima na društvenoj mreži "X" da glasaju.

U pitanju su bili Majkl Džordan i Nikola Jokić, a Srbin je odneo ubedljivu pobedu.

Bonus video:

01:19

Doček Alekse Avramovića u Čačku

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.