IPAK NISU BILE SAMO GLASINE: Mitrović zove Vlahovića u Saudijsku Arabiju!
Vlahović i Mitrović, Foto: Starsport©

potpuno neočekivano

IPAK NISU BILE SAMO GLASINE: Mitrović zove Vlahovića u Saudijsku Arabiju!

Srpski golgeter ima poruku za reprezentativnog saigrača

Objavljeno: 13:42h

Srpski reprezentativac Aleksandar Mitrović je u Al Hilalu nastavio tamo gde je stao u Fulamu.

Sjajni golgeter se nalazi u vrhu liste strelaca u Saudijskoj Arabiji, a ima pomoć i reprezentativnog saigrača Sergeja Milinkovića-Savića.

Mitrović je govorio o dosadašnjem boravku u ambicioznom klubu i uporedio ga sa Real Madridom, a usput je spomenuo i reprezentativnog saigrača Dušana Vlahovića.

Aleksandar Mitrović
Aleksandar Mitrovićfoto: EPA/Stringer

- Kada sam dobio ponudu Al Hilala, razgovarao sam sa porodicom i nisam mogao da odbijem. Ne osećam nostalgiju prema Engleskoj, proveo sam mnogo godina tamo. Drago mi je što sam konačno stigao u vrhunski klub – Al Hilal je nešto kao Real Madrid u Evropi. Što se lige tiče, teško je praviti poređenja sa Evropom. Nije još na nivou Premijer lige, ali će je ovim tempom dostići. Pozitivno sam iznenađen nivoom kvaliteta i interesovanjem ljudi za nju- rekao je Mitrović za GDS.

Tokom leta su kružile priče da će i Vlahović put Saudijske Arabije...

- Preporučio bih Dušanu da dođe, ali sve zavisi od toga šta on želi. Pričali smo o tome u reprezentaciji i pitao me je kako se snalazim. Nas dvojica imamo veoma dobar odnos. Ipak, da budem iskren, vidim da je zadovoljan i fokusiran u Juventusu. Srećan je što je deo jednog od najjačih timova u Evropi. Dobro je započeo sezonu – mlad je, a već je vrhunski igrač- rekao je Mitrogol i nastavio:

Dušan Vlahović
Dušan Vlahovićfoto: Marco Canoniero / Shutterstock Editorial / Profimedia

- Potencijalno, Vlahović je najbolji napadač u Seriji A. Ima sve što je potrebno da bi postizao 25 golova u sezoni, to je već radio u prošlosti. Nadam se da će već protiv Lacija dati gol. Međutim, Dušan, baš kao i svi napadači, zavisi od podrške ostatska tima kada su u pitanju asistencije, centaršutevi… Vlahović je dobar, ali mora da završava uz podršku Kijeze, Kostića, Lokatelija… Što se Sergeja Milinkovića-Savića tiče, on Laciju mnogo nedostaje. On je legenda kluba. Mnogo mi je drago što ga imamo u Al Hilalu - rekao je Aleksandar Mitrović.

Bonus video:

00:27

Aleksandar Mitrović na večitom derbiju u Štark Areni

(Espreso/b92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.