GUDURIĆ O ONOJ TROJCI! "Opet bih uzeo taj šut!" (FOTO)
Marko Gudurić posle poraza od Nemačke u finalu Mundobasketa, Foto: Starsport©

"TO JE SPORT, TO JE ŽIVOT"

GUDURIĆ O ONOJ TROJCI! "Opet bih uzeo taj šut!" (FOTO)

Tih promašaja je bilo u mojoj karijeri, zbog toga sam tu gde jesam i verujem da će me i ovaj težak momenat učiniti boljim, rekao je Marko

Objavljeno:

Posle dočeka na balkonu, nastavljaju se dočeci širom Srbije za svakog pojedinačnog košarkaša, osvajača srebra na Svetskom prvenstvu.

Čačak je tako pozdravio Aleksu Avramovića, a Priboj Marka Gudurića koji je pričao o Mundobasketu.

- Prisutne su još uvek emocije jer je sve to sveže, ali sigurno kad malo razmislim i pričam sa nekim ljudima bliskim sebi shvatam da smo napravili veliki uspeh i obradovali smo dosta ljudi. Ostaje žal za finalnom utakmicom i zlatom koje je bilo jako blizu ovog puta, ali verujem da će se opet ukazati prilika da se ponovi ovaj uspeh - rekao je Gudurić.

Marko Gudurić i selektor Svetislav Pešić na Mundobasketu
Marko Gudurić i selektor Svetislav Pešić na Mundobasketufoto: Starsport©

Lako je moglo da se dogodi i zlatno odličje, a najveću priliku za preokret protiv Nemačke u borbi za trofej propustio je upravo košarkaš Fenerbahčea.

Promašio je otvorenu trojku iz ćoška, iako bi je ubacio u najvećem broju slučajeva.

Marko Gudurić
Marko Gudurićfoto: Starsport©

- Ja sam se osećao sjajno, jer sam mislio da će lopta ući. Lepo sam šutnuo, to su neki šutevi koje ja volim i na kojima radim stalno, ali to je sport, to je život. Nekad i kad daš sve od sebe i radiš vredno, dese se promašaji, ali to nas čini jačima. Tih promašaja je bilo u mojoj karijeri, zbog toga sam tu gde jesam i verujem da će me i ovaj težak momenat učiniti boljim. Opet kažem, nadam se da će biti prilike da budemo ponovo u finalu, ja ne bežim od odgovornosti. Da mogu da ponovim, opet bih uzeo taj šut - zaključio je Gudurić.

Bonus video:

01:19

Doček Alekse Avramovića u Čačku

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.