PARTIZAN POSLE PREOKRETA SRUŠIO HAPOEL: Kapiten Panter i Smailagić rešili meč u Laktašima
KK Partizan, Foto: Starsport

POBEDA NA MEŠUNARODNOM TURNIRU

PARTIZAN POSLE PREOKRETA SRUŠIO HAPOEL: Kapiten Panter i Smailagić rešili meč u Laktašima

Crno-beli pobedom startovali pripremni turnir

Objavljeno: 22:24h

Košarkaši Partizana pobedili su Hapoel Jerusalim rezultatom 86:81 na međunarodnom turniru u Banjaluci povodom 50 godina postojanja KK Igokea.

Crno-beli su nošeni podrškom publike bolje ušli u meč, ali je Hapoen serijom 20:5 okrenuo meč u svoju korist u drugom kvartalu, pa se na odmor otišlo sa vođstvom tima Aleksandra Džikića od 47:44.

Treći i četvrti kvartal su protekli u velikoj borbi i ujednačenoj igri, ali je Hapoel uglavnom bio u prednosti, ali su na kraju Smailagić i Panter presudili protivniku sa nekoliko ključnih poteza.

Najefikasniji u redovima Partizana bili su Zek Ledej i Balša Koprivisa sa po 10 poena, po poen manje dodali su Džejms Naneli i Danilo Anđušić, dok je meč sa osam poena završio Alen Smailagić koji se istakao nekim vrlo atraktivnim zakucavanjima. Kapiten Kevin Panter postigao je šest poena, svih šest u završnici meča.

Od novajlija najefikasniji je bio Pi Džej Dožir sa šest poena, dok su Mateuš Ponitka i Frenk Kaminski dodali po pet poena.

Crno-beli već sutra igraju drugi meč a rival je Turk Telekom.

Pored Partizana, Hapoela i Turk Telekom, koji su u istoj grupi, na turniru, u drugoj grupi, učestvuju CSKA iz Moskve, Galatasaraj, i domaćin Igokea.

Bonus video:

00:05

Supruga Danila Anđušića otkrila kada Mirotić potpisuje za Partizan

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.