NBA ZVEZDA SE OGLASILA PRED MEČ SRBIJE I KANADE: Otvorena PRETNJA Bogdanoviću i "orlovima"
Bruk i Lebron, Foto: Harry How / Getty images / Profimedia

AU

NBA ZVEZDA SE OGLASILA PRED MEČ SRBIJE I KANADE: Otvorena PRETNJA Bogdanoviću i "orlovima"

Zanimljiva najava polufinala Mundobasketa

Objavljeno: 21:08h

Košarkaška reprezentacija Srbije će odmeriti snage sa selekcijom Kanade u polufinalu Svetskog prvenstva u košarci, a glavni zadatak izabranika Svetislava Pešića će biti da zaustave Dilona Bruksa i Šaja Gildžisa Aleksandera.

Dilon Bruks, krilni košarkaš Hjuston Roketsa i reprezentacije Kanade je dao izuzetno ambicioznu izjavu pred meč sa "orlovima". - Želimo da zadržimo isti atletizam, istu energiju i da im ne dozvolimo da šutiraju otvorene trojke. Znamo da dobro šutiraju i ne želimo da im to dozvolimo - rekao je Bruks za Sportal.gr.

Dilon Bruks
Dilon Bruksfoto: Meng Yongmin / Xinhua News / Profimedia

- Želimo da poentiramo iz reketa i da u isto vreme pronađemo otvorene šuteve sa distance. To će biti ključno za nas. Želimo da se energija u odbrani pretoči u napad i da se igra brzo. Ima visoko mišljenje o sebi. - Osećam se kao da sam najbolji defanzivac na perimetru u NBA i na svetu - bio je njegov jasan odgovor, ali se nije zaustavio na tome jer se fokusirao na to zašto se tako oseća. - Osećam se kao da mogu da unesem drugačiji vid odbrane, kroz svoju košarkašku inteligenciju, ali i sa disciplinom koju imam kada sam na terenu - jasan je Bruks.

Bonus video:

05:26

Svetislav Pešić pred polufinale Svetskog prvenstva

(Espreso/Sportal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.