ŠTIMAC POSLAO JAKU PORUKU: "Boriša je BUKVALNO dao bubreg za Srbiju, nadam se da će to znati da se ceni"
Vladimir Štimac, Foto: Starsport©

podrška

ŠTIMAC POSLAO JAKU PORUKU: "Boriša je BUKVALNO dao bubreg za Srbiju, nadam se da će to znati da se ceni"

Bivši reprezentativac JE pružio podršku Simaniću

Objavljeno: 11:38h

Bivši reprezentativac naše zemlje, Vladimir Štimac, poslao je poruku podrške Boriši Simaniću, kome je nakon udarca koji je zadobio na meču protiv Južnog Sudana odstranjen bubreg.

Podsetimo, nakon što je prvi put operisan u noći između 30. i 31. avgusta došlo je do komplikacija u postoperativnom toku i 25-godišnji košarkaš je u nedelju ponovo operisan i tom prilikom uklonjen mu je bubreg.

Ova stravična vest iz Manile duboko je potresla Štimca koji je izrazio nadu da će Košarkaški savez Srbije i naša država umeti da cene veliku žrtvu koju je mladi košarkaš podneo braneći boje Srbije.

- Boriša Simanić je bukvalno dao bubreg za Srbiju. Nadam se da će država i Savez znati to da cene zauvek. Boriša je trenutno u najboljim godinama košarkaškim i da se ovo desi! Jako sam tužan i zao mi je, dečka poznajem i znam koliko je dobar čovek. Drži se Boriša uz tebe sam - napisao je Štimac na svom Tviter nalogu.

Bonus video:

03:07

GRAĐANI SOMBORA SE PONOSE JOKIĆEM: Gledao sam Nikolu kako sa mojim drugarima igra basket! Slava mu nije udarila u glavu! KURIR TV

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.