LEGENDE SRPSKE KOŠARKE UZ SIMANIĆA: "KSS i država da reaguju i pomognu Boriši!"
Foto: Starsport

podrška

LEGENDE SRPSKE KOŠARKE UZ SIMANIĆA: "KSS i država da reaguju i pomognu Boriši!"

Podrška za povređenog reprezentativca

Objavljeno: 10:25h

Povreda Boriše Simaniće na meču protiv Južnog Sudana nakon koje je izgubio bubreg šokirala je kako njegove saigrače, tako i navijače u Srbiji.

Zbog tog nemilog događaja su se na društvenim mrežama oglasio bivši reprezentativac Srbije i košarkaš Crvene zvezde, Budućnosti, TAU Keramike, Minesote i mnogih drugih klubova Igor Rakočević.

- Boriši Simaniću na svetskom prvenstvu je uklonjen bubreg zbog postoperativne komplikacije. Za sve one koji NE CENE (ili čak i vređaju) kad profesionalni sportista da celo svoje leto za pripreme, ne provede vreme sa porodicom, rizikuje zdravlje, rizikuje da izgubi ugovor i izvor zarade od koje živi cela njegova porodica... I ovo može da se desi. KSS i država da reaguju i učine sve što mogu da Boriši pomognu i olakšaju mu ovu nesreću koja ga je zadesila. Drži se, Boriša - napisao je Rakočević.

Oglasila se i nekadašnja reprezentativka i kapiten Srbije Jelena Bruks.

- Čoveče! Ne kažem da bi drugačija sudijska odlula nešto promenila, ali sudije su zaista donosile sumnjive odluke tokom celog Mundobasketa, a i generalno poslednjih godina na svim FIBA takmičenjima i to je veliki problem.

Bonus video:

01:25

Košarka je nezamisliva bez Dude: Beograd dobio teren posvećen Dušanu Ivkoviću

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.