POCEKU SE ISPUNILA VELIKA ŽELJA: Da li ovo može da donese prevagu pred meč sa Srbijom?
Đanmarko Poceko, Foto: Starsport

zanimljivo

POCEKU SE ISPUNILA VELIKA ŽELJA: Da li ovo može da donese prevagu pred meč sa Srbijom?

Italijan u poseti ikoni sporta

Objavljeno:

Selektor košarkaška reprezentacije Italije Đanmarko Poceko susreo se sa najvećim sportistom Filipina i prvakom svetskog boksa Manijem Pakjaoom

Selektor Azura je tom prilikom poklonio bokserskoj zvezdi, sada političaru, dres italijanske reprezentacije.

Tokom srdačnog susreta Pakjao i Poceko su stigli da odigraju i šahovsku partiju. Nije poznato ko je ovde izašao kao pobednik ali jako želimo da sutra, kada naspram sebe bude imao košarkaše Srbije, Poceko bude matiran.

Pakjao je tokom bogate karijere osvojio sve moguće trofeje i priznanja u boksu. Dovoljno je reći da se smatra jednim od najuspešnijih boksera svih vremena.

Po završetku karijere uplovio je u političke vode, a slava koju je stekao na Filipinima donela mu je i milionse glasova na izborima, njemu i njegovoj partiji, i mesto senatora u parlamentu ove države od 2016. do 2022. godine.

Pakjao je delegaciju talijanskog košarkaškog tima primio u svom domu u Manili.

Sasvim je moguće da je veliki borac udelio i po koji savet Poceku kako sutra da se bore protiv Srbije u prvoj utakmici druge faze na Mundobasketu.

Bonus video:

00:38

NOVI PROBLEM ZA PEŠIĆA, ALI TU SU I LEPE VESTI! Jaramaz otpao sa spiska za Mundobasket, ali su se ovi momci priključili Orlovima!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.