ZVEZDA OBJAVILA CENE SEZONSKIH ULAZNICA: Za manje od 100 evra možete gledati SPEKTAKL!
KK Crvena zvezda izdala sezonske karte, Foto: KK Crvena zvezda

SEZONSKE KARTE U PRODAJI

ZVEZDA OBJAVILA CENE SEZONSKIH ULAZNICA: Za manje od 100 evra možete gledati SPEKTAKL!

KK Crvena zvezda objavila cene sezonskih ulaznica za narednu sezonu

Objavljeno:

Crvena zvezda kao što je i najavila, objavljuje kompletne cene sezonskih karata, čija prodaja i zvanično počinje 04.09.2023. godine.

"Još jednom podsećamo da će se prodaja ograničenog kontigenta sezonskih ulaznica vršiti do početka sezone, i prve domaće utakmice u Areni, koju naš prvi tim igra 05.10.2023. godine protiv ASVEL-a", stoji na sajtu kluba.

Tokom prodaje, svi zainteresovani biće u prilici da kupe sezonske ulaznice i preko websajta tickets.rs. Link za kupovinu nalaziće se i na klupskom zvaničnom sajtu. Takođe, svi zainteresovani moći će kao i prethodnih sezona da kupe sezonsku kartu na rate.

Cene sezonskih karata KK Crvena zvezda za takmičarsku sezonu 2023-2024 su sledeće:

KK Crvena zvezda
foto: KK Crvena zvezda

*u cenu sezonskih karata za počasna mesta uračunat je i hospitality program.

KK Crvena zvezda
foto: KK Crvena zvezda

U Zvezdi ističu da su cene za svačije mogućnosti.

"Klub se potrudio da ove sezone formira vrlo povoljne cene, koje su prilagođene svačijm mogučnostima i džepu, uz podsetnik da sezonska karta važi za sve utakmice našeg kluba u narednoj sezoni uključujući i mečeve doigravanja u takmičenjima u kojima će eventualno nastupiti naš prvi tim", stoji na klupskom sajtu.

Važna napomena: Nakon 05.10.2023. godine dnevne karte za utakmice Crvene zvezde prodavaće se po značajno višim cenama od onih koje su određene za sezonske ulaznice!

Sve pozicije u Beogradskoj Areni možete pogledati i na grafičkom prikazu (tlocrtu).

KK Crvena zvezda
foto: KK Crvena zvezda

Crvena zvezda u novoj takmičarskoj sezoni igra najmanje 17 utakmica u Evroligi, 13 u ABA ligi, kao i završnicu Superlige Srbije!

KK Crvena zvezda oglašavaće se u narednom periodu sa novim servisnim infrormacijama, popustima, benefitima, načinima plaćanja i prioritetima kupovine karata, kako bi svi zainteresovani imali kompletne informacije do zvaničnog početka prodaje koja je zakazana za ponedeljak 04.09.2023.godine.

Bonus video:

00:48

Delije stižu u Arenu


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.