BIVŠI IVANOVIĆEV IGRAČ JE BIO BAŠ BESAN: "On je najgori trener za koga sam igrao, samo je Šved radio šta hoće!"
Duško Ivanović, Foto: Starsport©

bez dlake na jeziku

BIVŠI IVANOVIĆEV IGRAČ JE BIO BAŠ BESAN: "On je najgori trener za koga sam igrao, samo je Šved radio šta hoće!"

Ivanović i Šved su imali sjajnu saradnju

Objavljeno: 14:47h

Crvena zvezda radi na dovođenju Alekseja Šveda, a važan adut u pregovorima je definitivno trener crveno-belih Duško Ivanović.

Iskusni stručnjak već je radio sa Švedom dok je sa klupe vodio Himki.

Njih dvojica su tada bili zadovoljni međusobnom saradnjom, a Ivanović je i u poslednjem mandatu u Baskoniji uputio poziv ruskom beku, međutim tada nije došlo do ponovne saradnje.

Za razliku od Šveda, Džejkob Pulen, nekadašnji igrač Cedevite, Himkija, Mornara i drugih klubova, nije imao pozitivno iskustvo sa trenerom Zvezde, pa je pre nekoliko godina u jednim intervjuu otvorio dušu.

Džejkob Pulen
Džejkob Pulenfoto: Starsport©

- Trenutna situacija je takva da je Duško najgori trener za koejg sam ikad igrao. Nije me želeo u timu tokom čitave sezone, iako nisam prekršio pravila ili uradio nešto loše. Samo me je sklonio. Voleo bih da nikad nisam potpisao da igram za njega. Cele sezone nije imao kontrolu nad timom, samo je pustio Šveda da radi šta hoće i šutira 30 puta po utakmici. Nijedan drugi igrač u timu nije bio srećan što je ovde - rekao je svojevremeno Džejkob Pulen za "Rsport".

Videćemo da li će slavni Rus obući crveno-beli dres, a ako je suditi po njegovoj reakciji na društvenim mrežama, nešto se sigurno dešava na relaciji Moskva-Beograd.

Bonus video:

00:15

Duško Ivanović sa porodicom

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.