ZAŠTO JE PANTER OSTAO U PARTIZANU? Evo šta je sem ljubavi prema klubu odlučilo! (VIDEO)
Kevin Panter, Foto: Starsport©

SVE JE POZNATO

ZAŠTO JE PANTER OSTAO U PARTIZANU? Evo šta je sem ljubavi prema klubu odlučilo! (VIDEO)

Legendarni košarkaš je u podkastu "Jao Mile" otkrio sve ono što je zanimalo navijače crno-belih

Objavljeno: 13:24h

Jedna od vesti koju je svaki navijač Partizana želeo da čuje po završetku minule sezone, jeste da je neko od njihovih miljenika odlučio da ostane u Beogradu. I to se i desilo. Kevin Panter i Zek Ledej obnovili su saradnju sa Partizanom i Željkom Obradovićem, dok su se Lesor, Egzum i Madar odlučili za promenu sredine.

Prvu "bombu" deaktivirao je upravo Panter, kada se odlučio za potpisivanje novog ugovora. Po ugledu na njega, isto je uradio i Ledej, koji je priznao da je na njegov ostanak imalo uticaja i to što je KP ostao u crno-belom dresu.

Kevin Panter
foto: Starsport©

Međutim, mnoge svakako zanima šta je, sem ljubavi prema Partizanu, razlog ostanka Pantera u glavnom gradu Srbije. Upravo je o tome govorio Ivo Nakić. Legendarni košarkaš se u podkastu "Jao Mile" dotakao upravo Amerikanca i otkrio ono što je sve zanimalo.

- Imaju neki cilj, neki plan, imaju neki motiv da dođu ovde. I onda idu dalje, normalno. Recimo taj Panter, on je verovatno osetio da ovde ima lidersku poziciju, da ga navijači vole, da mu je trener našao pravu ulogu. Mislim da njemu ništa ne fali ovde. Da je otišao u Barselonu ili da je otišao, ne znam, u neki klub ja nisam siguran da bi imao ovu ulogu, ovaj status i da bi igrao ovako - započeo je Nakić, pa nastavio:

- Pre Partizana nije igrao ovako. Druga je priča u Milanu, druga je priča u Realu, druga je priča u Barseloni. Tamo si jedan od mnogih. Tamo radiš ono što ti se kaže u smislu, tamo si ipak... Imaš malo veću konkurenciju, roster ima 17 ili 18 igrača tako da si često i van tima. U Realu po pet ili šest igrača sedi uvek sa strane. To su sad odluke igrača. Ko god da ostane, meni se sviđa da je ostao, da je osetio da ovde može još napredovati i da se ovde oseća dobro.

BONUS VIDEO:

00:20

Partizan- Zvezda u Areni

(Espreso/Sportal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.