ALIMPIJEVIĆ ISPRIČAO NEPRIJATNU SITUACIJU: "U tunelu me čekaju tri čoveka iz menadžmenta u boksericama!" (VIDEO)
Dušan Alimpijević, Foto: Starsport©

čudna SCENA

ALIMPIJEVIĆ ISPRIČAO NEPRIJATNU SITUACIJU: "U tunelu me čekaju tri čoveka iz menadžmenta u boksericama!" (VIDEO)

Tokom prve četvrtine finala Evrokupa nekadašnjem strategu Crvene zvezde pukle su pantalone

Objavljeno: 00:24h

Svakakve scene smo videli na košarkaškim terenima. I tu naravno ne mislimo samo na sjajne poteze samih aktera na terenu. Od bačenih stolica do sudbonosnih momenata, ipak, ništa ne može da se meri sa onim što je srpski trener Dušan Alimpijević preživeo dok je sedeo na klupi Burse u finalu Evrokupa protiv ekipe Virtusa iz Bolonje.

Naime, on se već tokom prve četvrtine našao u jednoj veoma neprijatnoj situaciji koju je otkrio u podkastu "Jao Mile". Njemu su već tokom uvodnih 10 minuta pukle pantalone prilikom jednog pokreta, zbog čega su mu se nazad videle i gaće i butine.

Od tog momenta usledila je urnebesna potraga za pantalonama koje bi mu odgovarale, a da to, ipak, niko od milionskog auditorijuma, a i ostalih u dvorani, ne primeti.

- Bila je to prva četvrtina u pitanju. U nekoj situaciji, kako sam uradio stav, bukvalno sam čuo svoje pantalone. To je samo puklo - bam! Znao sam šta se desilo, odmah sam otišao na stolicu i seo - počeo je anegdotu sa širokim osmehom Alimpijević.

Prvo je usledilo "ispitivanje" situacije. Ubrzo je Dušan utvrdio da je situacija krajnje ozbiljna.

- Dodirujem pantalone na leđima i vidim da se tamo već dobro otvorilo. Možda napred nije toliko puklo, pogledao sam, a butine sevaju. Bila je prva četvrtina, nisam mogao da uzmem tajmaut. Previjao sam se preko stolice ne bi li me videli sa zapisničkog stola. Kada sam uzeo tajmaut, ustao sam sa sve stolicom i okrenuo se, javio mojima u menadžmentu da moraju da mi nađu pantalone u pauzi između dve četvrtine. Da imam dva minuta da ih zamenim.

Oni isprva nisu razumeli trenera i šta se zapravo dešava. Dok nisu videli.

- Objasnio sam im da mi je sve živo sevnulo, da me ne pitaju ništa. Iza nas su članovi borda iz Turske, sponzori, porodice. Javili su mi na kraju da me čekaju na kraju četvrtine i da krenem. Skinuo sam i vezao sako, a kako sam trčao, moji navijači su mislili da idem da overim i pružali su mi ruke, vukli me nazad. Mislio sam sve vreme da će da sevne tu pred njima. Nekako sam se izmigoljio i otišao u tunel, a tamo...

Dušan Alimpijević
foto: Emilija Jovanović

Tamo ga je čekala bizarna scena.

- Tamo me čekaju tri čoveka iz menadžmenta u boksericama! Skinuli njih trojica pantalone tamo, malo p***o scena. Od prvog uzimam, ne odgovara, od drugog su odgovarale, kažem mu da njegove uzimam i da se vraćam - počeo je da se smeje Alimpijević.

Ipak, pocepane pantalone nisu donele sreću srpskom stručnjaku, pošto je, kao što je poznato, Virtus slavio protiv Burse i obezbedio mesto u Evroligi. Prethodno je iste sezone turski klub izbacio Partizan usred "Štark Arene" u Beogradu.

BONUS VIDEO:

00:44

Košarkaši Srbije nameštaju nišanske sprave

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.