VUČIĆ O OSVAJAČU ABA LIGE: Uvek sam ja KRIV, kako god da ispadne... I Zvezda i Partizan će na fajnal-for Evrolige!
Aleksandar Vučić, Foto: Printscreen/RTV Pink

nema dilemu

VUČIĆ O OSVAJAČU ABA LIGE: Uvek sam ja KRIV, kako god da ispadne... I Zvezda i Partizan će na fajnal-for Evrolige!

Pričaju da sam kriv što je Partizan osvojio ABA ligu, pričali su ranije da sam kriv kada Zvezda uzima - poručio je predsednik Srbije

Objavljeno: 11:14h

Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, gostovao je u jutarnjem programu televizije "Prva" i tom prilikom odgovarao i na pitanja vezana za srpsku košarku, posebno KK Crvena zvezda i KK Partizan.

Rekao je da ga sada optužuju da je kriv što je Partizan osvojio titulu, dok je ranije bilo obrnuto kada je trofej ABA lige odlazio u ruke Zvezdi.

Takođe je Vučić prognozirao da će i Zvezda i Partizan igrati fajnal-for Evrolige naredne sezone i da to najbolje govori o pomoći koju država pruža večitima, navodeći uz to primer Cibone od pre nekoliko sezona kada je grad Zagreb pomagao ovaj klub.

Alen Smailagić, Luka Mitrović
foto: Starsport©/Srđan Stevanović

- Pričaju da sam kriv što je Partizan osvojio ABA ligu, pričali su ranije da sam kriv kada Zvezda uzima. Uvek sam ja kriv, kako god da bude. I jedni i drugi će na fajnal-for, to najbolje govori o pomoći države za klubove, a pričali su ranije kako Ciboni grad Zagreb pomaže sa milion evra i navodili tom kao primer - rekao je Vučić.

Bonus video:

00:41

Frka na tribini tokom meča Zvezde i Partizana

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.