PLJUŠTE POHVALE NA RAČUN PARTIZANOVOG KOŠARKAŠA: "Može da se nada šansi u NBA ligi!"
Košarkaši Partizana, Foto: Starsport©

SJAJNE REČI

PLJUŠTE POHVALE NA RAČUN PARTIZANOVOG KOŠARKAŠA: "Može da se nada šansi u NBA ligi!"

Izabran je na ovogodišnjem NBA draftu kao 42. pik od strane Vašingtona

Objavljeno: 19:46h

Filip Petrušev se kroz Letnju ligu izborio za ugovor sa Filadelfijom, Nikola Jović je dobio veću minutažu u Majamiju, a dobar utisak ostavio je i Tristan Vukčević.

Košarkaš Partizana izabran je na ovogodišnjem NBA draftu kao 42. pik od strane Vašingtona i odmah po završetku šampionske sezone sa crno-belima otišao je preko Atlantika kako bi se što bolje pokazao u dresu Vizardsa. I izgleda ostavio vrlo dobar utisak.

To je za grčke medije otkrio Jorgos Vovoras, koji je bio trener u stručnom štabu Milvokija tokom Letnje lige u Las Vegasu. Nekadašnji šef stručnog štaba Panatinaikosa smatra da Tristan Vukčević može da se nada šansi u NBA ligi ako nastavi da radi kako treba.

Tristan Vukčević
foto: Starsport©

- Vukčević je dve pozicije na utakmicama, krilnog centra i 'streč' peticu. On je igrač koji je interesantan ekipama zbog svojih karakteristika i godina. Ostavio je vrlo dobar utisak na treninzima, ne samo u takmičarskom pogledu, već i celokupnom pojavom. On je talenat koji, ako bude radio na pravi način, može da se nada šansi u NBA ligi - rekao je Jorgos Vovoras.

BONUS VIDEO:

00:20

Partizan- Zvezda u Areni

(Espreso/Mocart sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.