GOS PRIZNAO: Tuča pomogla Realu da sruši Partizan i ode na F4 u Kaunasu!
Najdžel Vilijams-Gos, Foto: Nikola Krstic / Shutterstock Editorial / Profimedia

ISKREN

GOS PRIZNAO: Tuča pomogla Realu da sruši Partizan i ode na F4 u Kaunasu!

Košarkaši Reala su gubili sa 2:0 posle dva poraza na svom terenu, ali su uspeli da prokrenu i da se na kraju plasiraju na fajnal-for Evrolige

Objavljeno: 17:30h

Američki košarkaš Najdžel Vilijams-Gos je pričao i opisao kako je izgledala plej-of serija protiv Partizana.

Košarkaši Real Madrida su gubili sa 2:0 posle dva poraza na svom terenu, ali su uspeli da prokrenu i da se na kraju plasiraju na fajnal-for Evrolige.

Bivši igrač Partizana je rekao da je tuča koja se desila na kraju druge utakmice dodatno zbiližila ekipu i pomogla im da na kraju dođu do preokreta.

Tuča u Madridu
Tuča u Madridufoto: AA/ABACA / Abaca Press / Profimedia

- Tuča koja se dogodila nas je zbližila… Kao igrač i kao takmičar osećam da ako dostignete ovaj nivo i igrate u timu kao što je Real Madrid to je zato što imate poseban mentalitet. Govorim u svoje ime – nemam normalan mentalitet. Normalan čovek bi možda pomislio da sa 0-2 pred dolazak na najneprijateljskije okruženje u Evropi nema šta da se traži. Ali, ponavljam, nisam ovako daleko u karijeri dogurao razmišljajući normalno. Imao sam veru i samopouzdanje i iako moja uloga ne podrazumeva da uvek dajem 20 poena jer imamo veoma dobre igrače, ja sam u stanju to da uradim. Pokazao sam tokom svoje karijere da mogu da postižem poene, branim, radim sve što je potrebno da moj tim pobedi. Bio sam siguran i verovao da će, ako pobedimo u trećoj utakmici, pritisak malo popustiti - rekao je Gos.

Bonus video:

00:20

Partizan- Zvezda u Areni

(B92, Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.