ZA OBRADOVIĆA NE POSTOJI ODMOR: Drži čas košarke na "svetom mestu" navijača Partizana! (FOTO)
Željko Obradović, Foto: Starsport

POSEBAN MOMENAT

ZA OBRADOVIĆA NE POSTOJI ODMOR: Drži čas košarke na "svetom mestu" navijača Partizana! (FOTO)

Najtrofejniji evroligaški trener je specijalni gost i predavač na klinici za trenere koja se u hali "Fernando Martin" održava od 15. do 17. jula

Objavljeno: 12:27h

Željko Obradović ponovo na mestu uspeha! Trener Partizana ponovo će zakoračiti u halu "Fernando Martin" koja i za njega i za navijače Partizana ima kultno mesto u srcima.

Svako ko je malo upućeniji u košarku, sigurno zna da je generacija Partizana koja je 1992. pokorila Evropu predvođena Obradovićem s klupe, upravo u ovoj hali, u Fuenlabradi, igrala skoro sve svoje utakmice kao "domaćin" u Kupu evropskih šampiona.

I upravo će najtrofejniji evroligaški trener ponovo zakoračiti u nju sredinom jula kada se bude održavala košarkaška klinika.

Obradović je specijalni gost i predavač na klinici za trenere koja se u hali "Fernando Martin" održava od 15. do 17. jula.

Inače, trener Partizana takoreći ima radno leto, s obzirom da je odmah po osvajanju titule ABA lige bio predavač na klinici "Dušan Ivković" u Beogradu, a proteklog vikenda je takođe bio predavač na košarkaškoj klinici održanoj u Antaliji.

BONUS VIDEO:

00:20

Partizan- Zvezda u Areni

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.