PANTER HTEO U NBA: Otkrio zašto se odlučio da ipak ostane u Partizanu!
Kevin Panter sa Danilom Anđušićem, Foto: Starsport©/Srđan Stevanović

'žestoki pregovori'

PANTER HTEO U NBA: Otkrio zašto se odlučio da ipak ostane u Partizanu!

Mislio sam da će to biti prilika - iskren je kapiten Partizana

Objavljeno:

Kevin Panter je odlučio da ostane u Partizanu i pored izuzetno jake ponude Barselone, a otrkio je da su sem Katalonaca, Panatinaikosa i Real Madrida, u igri bila i NBA franšiza.

Kapiten Partizana je bio u pregovorima sa ekipom Toronto Reptorsa.

- Razgovarali smo sa Reptorsima zaista žestoko. Mislio sam da će to biti prilika. Već neko vreme razgovaramo sa njima, pa sam mislio da je moguće da odem u Toronto - rekao je Panter.

- Nije uspelo. Očigledno, to je igra poluge. Ne možete dati NBA previše prestora jer će NBA to iskoristiti. Jednostavno nije uspelo. Nije više bila stvar trenera. Iskreno, Evropa je odigrala ulogu, ali to je bilo samo: 'Gde me vidite u svom timu? Moram li doći pre kampa? Ako moram da dođem pre kampa, da li mi to garantuje veteranski minimum? Da li je to negarantovan (ugovor)?' Kada smo tako počeli da ulazimo u fine detalje, pomislio sam: 'Želite li ovo?'.

Kevin Panter
foto: Starsport©

- Samo sam pokušavao da shvatim da li je to stvarno ili ne. Mnogo puta ova NBA situacija nije stvarna. Daće vam negarantovan ugovor i reći 'Ako uspe, kul. Ako nije, nema te'. Ta situacija za mene je bila stvarna, ali morate da platite to. Tako je nekako prošla ta situacija. Idemo nazad u Evropu - zaključio je Kevin Panter.

Bonus video:

00:25

Navijači Partizana u Stožicama

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.