ČITAJTE IZMEĐU REDOVA: Oglasio se Ostoja Mijailović posle haosa u Pioniru!
Ostoja Mijailović, Foto: Starsport©

BURA NE JENJAVA!

ČITAJTE IZMEĐU REDOVA: Oglasio se Ostoja Mijailović posle haosa u Pioniru!

Traži kazne za "večitog" rivala

Objavljeno: 16:02h

Predsednik KK Partizan Ostoja Mijailović se oglasio posle turbulentnog meča u "Pioniru" i u izjavi za "Mozzartsport" rekao kako očekuje da ABA liga kazni one koji su izazvali nerede.

Crno-beli su propustili prvu meč loptu za osvajanje regionalnog takmičenja, a Mijailović je uporedio sinoćnja dešavanja sa prva dva meča na kojima su oni bili domaćini.

- Bez želje da ulazimo u neke nazovi ratove saopštenjima i jutarnjim programima po sistemu oni 20 mi jedno pa se to izjednačava, želim da istaknem samo nekoliko činjenica - rekao je predsednik Partizana u pisanoj izjavi za Mozzart Sport.

U trećem meču su viđene jako ružne scene, a bilo ih je i u drugom, doduše u manjem obimu.

Jam Madar, KK Crvena zvezda, KK Partizan
foto: FOTO: ABA liga/Emilija Jovanović

- Mi smo u prve dve utakmice finala imali 37-38 hiljada gledalaca u Areni. Za 80 minuta košarke, pala su neka dva upaljača i jedan novčić na teren, što smo osudili kao i svaki verbalni delikt koji je došao sa tribina. Onda je došla treća utakmica i scene koje su svi mogli da vide. Iako su neki ljudi mnogo maštoviti u pravdanju incidenata, ne bih želeo da se bavim tim nesrećnim izgovorima.

Dodao je predsednik Partizana da očekuje da ABA liga reaguje adekvatno.

- Želim da istaknem da je naša borba takva da utakmice ABA lige ne budu zagađene glupošću i zlobom koji dovode do ugrožavanja fizičke bezbednosti aktera utakmice. A upravo to se desilo! Očekujemo da ABA liga to spreči, adekvatno kazni izgrede i u četvrtoj utakmici da se postupa po važećim pravilima ukoliko se izgredi ponove - dodao je Mijailović.

(Espreso/Mozzartsport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.