SAOPŠTENJE ZVEZDE U 4 UJUTRO: Lica koja su pravila HAOS su nosila dresove Nedovića, ali su navijači DRUGOG kluba!
Navijači na košarkaškom derbiju u Pioniru, Foto: Espreso

HMM...

SAOPŠTENJE ZVEZDE U 4 UJUTRO: Lica koja su pravila HAOS su nosila dresove Nedovića, ali su navijači DRUGOG kluba!

Nakon što su saopštenjima osudili ponašanje navijača Partizana u prve dve utakmice i pozvali sopstvene da "pokažu da nisu isti", iz Zvezde su reagovali na isti način

Objavljeno: 08:39h

Još se nisu slegli utisci posle treće utakmice finala ABA lige između Crvene zvezde i Partizana, a stiglo je novo u nizi saopštenja aktuelnog šampiona.

Nakon što su na isti način osudili ponašanje navijača Partizana u prve dve utakmice i pozvali sopstvene da "pokažu da nisu isti", iz Zvezde su saopštenjem koje prenosimo u celosti, bez izmena, reagovali na incidente u trećem meču.

- KK Crvena zvezda obaveštava javnost da ima saznanja da su deo incidenata pred početak utakmice broj 3 finala, zbog kojih je početak utakmice i kasnio – odgovorna lica koja nemaju nikakve veze sa Crvenom zvezdom!

- KK Crvena zvezda prikuplja podatke o četiri lica koja su nosila dresove Nemanje Nedovića i koja su ubacivala predmete na parket, a prve informacije koje imamo kao klub govore – da su ta lica prepoznata kao članovi navijačke grupe jednog drugog kluba i nemaju nikakve veze sa Crvenom zvezdom! Nalazili su se na platformi kod TV kamera koje su realizovale prenos iz dvorane u nedelju uveče.

Delije, Navijači Crvene zvezde
foto: Starsport/Peđa Milosavljević

- Dvorana „Aleksandar Nikolić“ je „pokrivena“ kamerama, o svemu su obaveštene i sve nadležne službe koje su bile zadužene za obezbeđivanje utakmice, a klub će se čim bude dobio sve podatke i identitet tih osoba obavestiti javnost o kome se radi.

- KK Crvena zvezda još jednom poziva sve naše navijače koji budu došli u utorak na utakmicu, da ne nasedaju na bilo kakve provokacije poput “pozdrava” publici srednjim prstom tokom zagrevanja i postignutih koševa, kao i krajnje “zanimljiva” zagrevanja pojedinih igrača. Klub još jednom apeluje da naši ne bacaju apsolutno ništa u teren i da navijaju za Crvenu zvezdu ne vređajući nikoga iz protivničke ekipe - stoji u saopštenju crveno-belih.

Četvrta utakmica finalne serije je na programu u utorak u 19.00, u istoj dvorani, "Aleksandar Nikolić".

Bonus video:

00:14

Partizan- Zvezda u Areni

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.