ŠOK ZA GROBARE: Partizan ostaje bez jednog od najboljih košarkaša?!
Dante Egzum (levo), Foto: Starsport©

ovo bi bolelo

ŠOK ZA GROBARE: Partizan ostaje bez jednog od najboljih košarkaša?!

Dok je pun fokus crno-belih na toj utakmici, iz Grčke stižu vesti da bi jedan od najbitnijih igrača Željka Obradovića mogao da napusti klub na kraju sezone

Objavljeno: 07:40h

Košarkaši Partizana nisu iskoristili prvu meč loptu u finalnoj seriji ABA lige sa Crvenom zvezdom, a drugu imaju u utorak od 19 časova, takođe kao gosti u dvorani "Aleksandar Nikolić".

Dok je pun fokus crno-belih na toj utakmici, iz Grčke stižu vesti da bi jedan od najbitnijih igrača Željka Obradovića mogao da napusti klub na kraju sezone.

Panatinaikos koji je u procesu velikog renoviranja, povezuje se sa mnogim jakim imenima, naročito od potvrđivanja Ergina Atamana kao novog trenera.

"Zeleni" iz Atine su već dovođeni u vezu sa Kevinom Panterom, ali sada se još jedan as Partizana navodi kao njihova velika želja - Dante Egzum.

- Dante Egzum je prva meta Panatinaikosa za poziciju plejmejkera - objavio je novinar "SDNA" Tolis Kocijas.

Dante Egzum
foto: Starsport/Peđa Milosavljević

Ataman je ranije sam najavio da će Atinjani biti agresivni u prelaznom roku.

- Prelazni rok za imena visokog ranga u Evropi još nije počeo, ali biće veoma ozbiljnih promena i sigurno je da ćemo imati tim koji će ciljati fajnal-for Evrolige i titulu prvaka Evrope - rekao je turskim medijima posle osvajanja titule sa Efesom.

- Na kraju krajeva, ne radi se samo o treneru, niti o tome šta trener može sam da uradi. Radimo sve u dogovoru sa upravom Panatinaikosa i sigurno će biti veoma jak tim, ali ne mogu da sada dam imena. Za dve-tri nedelje, transferi će početi da se događaju - dodao je Ataman.

Bonus video:

00:13

Partizan- Zvezda u Areni

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.